Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (58/148) > >>

walkay:

--- Citat: enel - 19 Lipanj, 2012, 23:59:41 ---da se vec jednom vozim ko covjek tj hocu reci kao Kiza na svom Zdravku kojeg je prodao  :confused5:

--- Kraj citata ---
Joj nemoj to reci, zasto bas Kiza... :laughing7: pa on se nikad ne vozi na zdravku!  ;D

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: walkay - 20 Lipanj, 2012, 23:09:05 ---Joj nemoj to reci, zasto bas Kiza... :laughing7: pa on se nikad ne vozi na zdravku!  ;D

--- Kraj citata ---

Zdravko se vozi isključivo kad ideš na večernju misu  :icon_thumright: a inače služi kao ukras u sobi  :glasses9:

shvatit ćeš i ti to kad budeš imao Zdravka  :laughing7:

kiza-iz-kvarta:
Neugodnu tišinu i nekomentiranje projekta razbijam jednim pitanjem koje se odnosi na forumske "Fansy tjunere"  :glasses9:

Da li mi netko može dat koristan savjet kako da očistim hladnjak IZVANA (podrazumjeva se da je unutra u svakom ZDRAVKU od prvog dana antifriz u rashladnom sistemu)  od kojekakvih djelova muha,raznih furbya i malih kamenčića koji s ceste ulete u one sitne ćelije, te čim pokušaš čačkalicom ili iglicom izbunarit taj suvišan predmet odmah se iskrivi ta ćelija koju fistuješ?!

probao sam sa razno-raznim "kiselišima", propirivao kompresorom,ispirao vrelom vodom, al nema trika da se ta g#vn# izvuku do kraja  :angry7:

neka pametna ideja?! čak ću je saslušat ak je i od JogurtaZBregov  :icon_scratch:

kiza-iz-kvarta:
baš vam hvala....ubili ste me savjetima  :angry7:

odgovor na ovo pitanje iz mog prethodnog posta je; PA JESTE VI NORMALNI,JESTE VI NORMALNI....ak imaš Zdravka, onda imaš i barem trunku dostajnstva, te ćeš bez ikakve dvojbe kontaktirat svog piaggio dilera i naručit si novi hladnjak  :confused5: eo kako izgleda novi HladnjakFromKutija  :icon_biggrin:

kad sam već uzimao novi hladnjak, sjetih se da mi je zadnja čeljust na jednom mjestu izgubila sjaj....štaš, jednom se živi - da, da i zadnju crvenu čeljust za SP-a 180 bih molio  :drunken_smilie:

BTW za one koji ne znaju; SVEN 209 je u svom projectu sa SP-om 180 ispjeskario i plastificirao u crveno zadnju čeljust, a nije kupio novu kao ja  :icon_biggrin:

igor.sb:
taman da cu napisat e dobro je SVENfromEngland  :toothy10: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju