Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
walkay:
--- Citat: enel - 19 Lipanj, 2012, 23:59:41 ---da se vec jednom vozim ko covjek tj hocu reci kao Kiza na svom Zdravku kojeg je prodao :confused5:
--- Kraj citata ---
Joj nemoj to reci, zasto bas Kiza... :laughing7: pa on se nikad ne vozi na zdravku! ;D
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: walkay - 20 Lipanj, 2012, 23:09:05 ---Joj nemoj to reci, zasto bas Kiza... :laughing7: pa on se nikad ne vozi na zdravku! ;D
--- Kraj citata ---
Zdravko se vozi isključivo kad ideš na večernju misu :icon_thumright: a inače služi kao ukras u sobi :glasses9:
shvatit ćeš i ti to kad budeš imao Zdravka :laughing7:
kiza-iz-kvarta:
Neugodnu tišinu i nekomentiranje projekta razbijam jednim pitanjem koje se odnosi na forumske "Fansy tjunere" :glasses9:
Da li mi netko može dat koristan savjet kako da očistim hladnjak IZVANA (podrazumjeva se da je unutra u svakom ZDRAVKU od prvog dana antifriz u rashladnom sistemu) od kojekakvih djelova muha,raznih furbya i malih kamenčića koji s ceste ulete u one sitne ćelije, te čim pokušaš čačkalicom ili iglicom izbunarit taj suvišan predmet odmah se iskrivi ta ćelija koju fistuješ?!
probao sam sa razno-raznim "kiselišima", propirivao kompresorom,ispirao vrelom vodom, al nema trika da se ta g#vn# izvuku do kraja :angry7:
neka pametna ideja?! čak ću je saslušat ak je i od JogurtaZBregov :icon_scratch:
kiza-iz-kvarta:
baš vam hvala....ubili ste me savjetima :angry7:
odgovor na ovo pitanje iz mog prethodnog posta je; PA JESTE VI NORMALNI,JESTE VI NORMALNI....ak imaš Zdravka, onda imaš i barem trunku dostajnstva, te ćeš bez ikakve dvojbe kontaktirat svog piaggio dilera i naručit si novi hladnjak :confused5: eo kako izgleda novi HladnjakFromKutija :icon_biggrin:
kad sam već uzimao novi hladnjak, sjetih se da mi je zadnja čeljust na jednom mjestu izgubila sjaj....štaš, jednom se živi - da, da i zadnju crvenu čeljust za SP-a 180 bih molio :drunken_smilie:
BTW za one koji ne znaju; SVEN 209 je u svom projectu sa SP-om 180 ispjeskario i plastificirao u crveno zadnju čeljust, a nije kupio novu kao ja :icon_biggrin:
igor.sb:
taman da cu napisat e dobro je SVENfromEngland :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju