Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (56/148) > >>

enel:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 18 Lipanj, 2012, 02:32:02 ---A šta ja znam.... :dontknow:....dobar je taj dragster 180 al ne sviđa mi se! malo sam se raspitao o onom famoznom dragsteru s njuškala.....čim sam čuo da je maška otvarana, rekoh; slabije  :hello:

a i Veva je otišao odradit sezonu na more, tako da dragster 180 i nie neka fora kad Veva nie na njemu i ne skače na prolaznike  :drunken_smilie:

izgleda da sam opet osuđen na SP-a 180 :toothy3:  iz dva razloga:

1. Šta ti je, pa SP 180 mi je drugo ime

2. Ne moraš mi ništa pričat o SP-u 180, kum mi vozi SP-a 180

javim se do kraja tjedna, kad se neke šifre poslože  :glasses9:

--- Kraj citata ---

walkay:
Ili SP180 ili nista!  :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:

hahahhaha Ezele kralju!  :notworthy:

nije više obiteljski sef u điru, starci su postavili rotwajlera kraj njega da ga čuva :laughing7:

nastavak procesa tjuniranja financiram isključivo pošteno zarađenim nofcima u moto-centru "Riđo&Niđo"  :headbang: jebat ga, ne može čovijek sa 25+ očekivat da će mu starci cijeli život kupovat skutere i motocikle i nabuđene dijelove za već navedene  :icon_thumright:.....taj rotwajler je tamo za moje dobro!  :glasses9:

enel:
Rotwajler je Europski priznat nacin odgajanja, vaspitanja i odrastanja djece, izgleda da su taj Europski nacin primijenili i na tebe Kiza  :dontknow:

Ja sam nasao zdravka fxr sa 12 500 km 2000 god sve original na njemu ovde kod mene u podrumu zvanom BiH, al mi fali novaca da sebi taj san ispunim i na BB masinu sjednem pa sam zato ovde da balim i slinim na tvoje SP 180 Gilere  :confused5:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: enel - 19 Lipanj, 2012, 00:03:02 ---Rotwajler je Europski priznat nacin odgajanja, vaspitanja i odrastanja djece, izgleda da su taj Europski nacin primijenili i na tebe Kiza  :dontknow:

Ja sam nasao zdravka fxr sa 12 500 km 2000 god sve original na njemu ovde kod mene u podrumu zvanom BiH, al mi fali novaca da sebi taj san ispunim i na BB masinu sjednem pa sam zato ovde da balim i slinim na tvoje SP 180 Gilere  :confused5:

--- Kraj citata ---

to onaj crni FXR iz Tuzlanskog kantona?!  :drunken_smilie:

i meni djeluje OK na prvi pogled  :icon_thumright: ne beri brigu, kad tad ćeš si riješit Zdravka, jbte kad se sjetim da sam nekada davno(1999-2003) svaki dan sanjao 180-ku  :love4: i tad mi se činilo imat je ko sad da želim novu Subaru imprezu  :laughing7:

sinoć sam se čuo sa svojim "dilerom" i neke stvari bi mi trebale doć preksutra  :icon_thumright: do tad - STAY TUNED  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju