Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (55/148) > >>

BrZi_46:

--- Citat: Johnny iber - 10 Svibanj, 2012, 20:56:59 ---Citiram: "čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

:toothy12: :toothy12: :toothy12:
[/quo onak agresivno na sajbu!!!! :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: BrZi_46 - 10 Svibanj, 2012, 21:00:05 ---
--- Citat: Johnny iber - 10 Svibanj, 2012, 20:56:59 ---Citiram: "čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

:toothy12: :toothy12: :toothy12:
[/quo onak agresivno na sajbu!!!! :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

šta ti je, još kad ti se Veva unese u facu sa onim svojim žvalama i 3 zuba ljudi mjenjaju boje ko semafor iznad njihove glave  :toothy9:

lijepo je imat nekog R-a 600/1000,KTM-a,neki stroj od auta,al stvarno samo BB može izmamit onaj osmijeh na lice i dat ti osjećaj da si opet teenager  :headbang:

jbte zadnja 2 dana mi je samo dragstor 180 sa PM-om u glavi....i Žmija naravno <3
--- Kraj citata ---

kiza-iz-kvarta:

I'm in love  :love7:

nikad ga nisam imao, a uvijek mi je bio tiha patnja!

pogotovo u onom periodu kad je SS bio živ i kad je IGX slagao onu svoju boleštinu od dragstera 180!

i odmah buraz lagana old school "Le Frizur" - multić + kevlar,25-ica sa nekom pečurkom,maloosi glava,prerada cilindra,polini big valve usis i PM 59 X-tech  :glasses9:

vanjossi:
znam kako ti je, ako je sa njuškala i ja sam ga snimio, čim se maknu granice tj, mi budemo u eu idem si po dragstera, iako ga i u it cijene, i to dobri primjerci po 1500€+

kad bi naišao na primjerak koji je salon kao što je bio i sp-e nebi razmišljao ni sekunden!!!

kiza-iz-kvarta:
A šta ja znam.... :dontknow:....dobar je taj dragster 180 al ne sviđa mi se! malo sam se raspitao o onom famoznom dragsteru s njuškala.....čim sam čuo da je maška otvarana, rekoh; slabije  :hello:

a i Veva je otišao odradit sezonu na more, tako da dragster 180 i nie neka fora kad Veva nie na njemu i ne skače na prolaznike  :drunken_smilie:

izgleda da sam opet osuđen na SP-a 180 :toothy3:  iz dva razloga:

1. Šta ti je, pa SP 180 mi je drugo ime

2. Ne moraš mi ništa pričat o SP-u 180, kum mi vozi SP-a 180

javim se do kraja tjedna, kad se neke stvari poslože  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju