Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (54/148) > >>

BoLT3K:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 19 Ožujak, 2012, 23:48:24 ---rasprodaja who?

--- Kraj citata ---
Rasprodaja Ida  :dontknow:

kiza-iz-kvarta:
ak sve bude prema planu; starci otputuju idući vikend do moreta i ja prokljuvim novu šifru obiteljskog sefa, eto mene na novoj BB igrački  :headbang:

naravno NE aprilia  :glasses9:

šta vam je, pa BB mi je drugo ime moram ga opet imat  :icon_biggrin: stvarno mi fali ono kad ja i veva bez kaciga i rege,s navučenim kapuljačama idemo s kafe na kafu na naturpijanom BB-u i čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

maki 225:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 17 Ožujak, 2012, 21:42:47 ---
ima i tu istine  :icon_thumright: inače ja samo peugeote smatram smećem  :laughing7:

al jednostavno mi je nestao onaj osjećaj koji sam imao konstano zadnjih 10 godina,znaš ono uđeš u garažu unutra i neki sportski japanski motocikl serije R,tori cross,al j.beš to sve - bitno da je SP u garaži....

slažem se u potpunosti da je kronični nedostatak europskih novčanica glavni krivac za sve  :headbang:

a da ti budem iskren,gora vremena u poslu i shemama sa skuterima i motociklima ne pamtim...jbte ljudi mi znaju doslovno za džabe davat skutere;npr. pred dva dana mi čovjek davao pureshita koji neće d aupali iz 2003 sa urednom dokumentacijom i ok maskama za 200evra i reko ne zanima me,prosljedio broj kolegi i on ga uzeo...dobivao sam SP-a 180 za 2 500kn i nisam ga htio uzet već sam rekao swiftus foruma šta i kako...jednostavno nemam volje više za to,a tome kako se danas neš može prodat po normalnoj cijeni ne vriedi ni raspravljat  :angry7:

--- Kraj citata ---
Daj javi meni kad tako šta naleti,kod mene cijene do nebesa jbt.

BrZi_46:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Svibanj, 2012, 19:48:20 ---ak sve bude prema planu; starci otputuju idući vikend do moreta i ja prokljuvim novu šifru obiteljskog sefa, eto mene na novoj BB igrački  :headbang:

naravno NE aprilia  :glasses9:

šta vam je, pa BB mi je drugo ime moram ga opet imat  :icon_biggrin: stvarno mi fali ono kad ja i veva bez kaciga i rege,s navučenim kapuljačama idemo s kafe na kafu na naturpijanom BB-u i čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

--- Kraj citata ---

kiza najaciii si j#bo mene bog...hahahah :notworthy: :notworthy:

Johnny iber:
Citiram: "čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju