najtragičnije je kaj večina koja pljuje po kinezima nije ni imala kineza i onda pricaju
Dovoljno je jednom sjest i dobit dojam, kad sam ja prvi put s lune sjeo na malagutia, dobio sam itekakav utisak da su serijski kinezi golo sranje...
Na mom ima ko zna koliko love ulupano samo da bi isao, trosio kako spada i da se nekvari masina, tek sad treba gledat kocnice koje od prvog dana nesigurno koce, zadnju sam rjesio, promjenom masine, kotaca i pakni, jos prvu komplet od diska do pumpe prominit, vilica mi je proslinila nakon par mjeseci pa valja volanom kad kocim, cdi je vec drugi gore, ide i treci sad talijanski da mi ne prekida iskra, regler mi prazni umjesto da puni akumulator, ispravlja na 11v a prije je prepunjava pa mi izgarao stop, kad izvadim bateriju nemoze ni zmigavce napajat, zarulje su gorile 100 puta dok nisam izmjenio kineske 15w s njemacikim 21w, 6w razlike, a svjetli puno bolje i traje vjecno, svetla opcenito tucu u nebo, zadnji amortizer nista nevalja, deklo mi je naciklo, kurbla se pojela, remen mjenjam svakih cca 2000 experimentira sam s remenima od morinija i piaggia i pjezde keljine, kvacilo se rasulo dva-tri puta (imam pun sić polomljenih feroda/utega kvacila svako puca na svom mjestu), jedno zapaljeno i jedno iskrivljeno zvono 112mm, izjeden variomat i sve to u 10-ak tkm na luni...
Plastike nemoram ni spominjat, svako drugi saraf provrtio, trokut kod rezevara pukao pod hitno, a s skutera niko nikad nije pao...
Sad ima luna i s vise sece po imotskom, vidjam od lika u dvorani svaki dan vozi nikad kvara nikad nista presao duplo ko ja samo mu glava jednom pukla i to je to...
Sad kad usporedim 'to' s npr elyseom clana strat, imamo podjednako km, njegov skuter 9g stariji, padano puno puta nijedna plastika niti pukla, niti mu nosac opustio, kao serijala ide bolje od lune serijale, udobniji x puta, bolje koci, serijske gume bolje, manje trosi.... a posrani pežo
Dobio ga badava skoro, dok je luna placjena 1000e pa ti vidi sta je isplatljivije i pametnije, radije stari pezo nego ijednog kineza vise, u svemu je isto, ako ces uzimat ili uzimaj da valja ili ne uzimaj, dok se ne najedes govana neces skuzit