Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (136/142) > >>

ziloryder:
Show  ;D hahaha znaci nisam jedini  :headbang:

josip46:
tako san i ja glumia nekakvog stuntera i ka isa palit gume na baotianu bia san na strani prednje maske i samo poletia motor na mene srica nije bilo nikakve stete  :toothy12:

ropee:
eeee josipe i to sam davno probao  :toothy10: , imao sam ja tih epizoda u svoje vrijeme  :toothy11: , a to  je bilo 90-ih , uvezao sam iz Italije skuter Yamaha Cute 50 .

s njim sam prošao gotovo cijelu Istru , svugdje me je bilo , a bio sam klinjo 12-13 god , nisam imao ni rege ni vozačku  :icon_tongue:  i radio sam kojekakve egzibicije i piydariye  :laughing7:

ziloryder:
Od onakvog "divnog krasnog" stedljivog ljepotana na ovo  :icon_tongue:
Ceka ga privemena H7 extra white! Od zvonkeca uzete brtve nove jer su one probile i sad je sve ok  :headbang:

Ovih dana update! Sitnice neke su sredjene vec i cekaju glavne plastike da se rjese ;) Sve imam samo treba opiturat  :headbang:

ziloryder:
Evo nisam se dugo javljao, Motor je sklopljen odavno, iz dana u dan broji kilometre, radi ko sat mada malo zajebaje pri paljenju kad se oladi.

Trenutno stanje:
Kit: 72cc
Prijenos: Malossi 5.1g
Usis: Polini plavi filter, dizna 88
Izgled: Zadnji blatobran prednji/zadnji i amortizer Zip SP 502t, H7 extra white, Fužići za noge suvozaca (ja mislim da to nema nijedan u hr :toothy12:) Vilice mat crno, polirano deklo, ispolirani rubovi felgi i sredina u mat crnoj boji
-Ispod sica uticnica/upaljac 12V i Osvjetljenje

Neke stvari kao što je zadnji org blatobran su privremeno tu jer nema se vrimena spojit nešto bolje, kao što je pristojan undertail ili ljepsi nosac tablice  :icon_thumright:
Na nekim slikama necete vidjet zadnji spojler jer je bio na pituravanju u crnu boju!

JEDNA S MOTORIJADE

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju