Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (135/142) > >>

Go-Go RUNNER:
Eto šta kit radi u paru sa pametnom glavom, daj slike

ziloryder:
1. Dan uklizem s njime u okuku i poderem desnu stranu, Meni nista osim samo malo dlan poderao ..Pritom se odvoje bocne lijeva i desna gore kod rezervara. ajd reko nista strasno, nema veze

2. Dan isao nastelati smjesu, dizao iglu, spustao da vidim kako ce se ponasat, jer je nekada gusio se na pola gasa!

Uglavnom da skratim pricu, zabije mi se skuter u stol u garazi pod full gasom, plati cijeli prednji kraj i plastika oko brave!
Slike nemam :( jer mi se gadia zivot kad san vidia

Poanta: Nikad ne probaji motor na nogarama sam, i osobito kad imas distance
Poanta 2: Nikad ne vozi ni ne radi oko motora kad si u ku#cu i kad ti se nesto desi da ti se neda zivit! Pa uvijek plati nesto drugo!

crvendač:

--- Citat: ziloryder - 20 Prosinac, 2012, 00:35:15 ---
Poanta 2: Nikad ne vozi ni ne radi oko motora kad si u ku#cu i kad ti se nesto desi da ti se neda zivit! Pa uvijek plati nesto drugo!

--- Kraj citata ---
tako sam i ja znao kad me nešto naljuti oko motora poludim jbt  najrađe bi sve porazbijo.  danas šarafo oko SRke isto poludio sa karbom htio sam sve razbit mater mu j****, ništa odem ukuču malo ruke zgrijat i vratim se vani ponovo sretan dok me opet nešta ne naljuti................

ropee:
Ahahaha, kada sam pročito ono drugo , tako sam ja još kao klinac popravljao skut ispred kuće , palio i skut se pod full gasom startao i uletio u kuću ( staraca nije bilo doma ) . sreća imam stolarsku radionu , morao sam popravljat ulazna vrata i ofarbat ( jednim udarcem dve muhe - ne vidi se pokrpano mjesto i ne smrdi benza od skutera dok se vrtio u hodniku )

zedooo:

--- Citat: ropee - 20 Prosinac, 2012, 13:45:19 ---Ahahaha, kada sam pročito ono drugo , tako sam ja još kao klinac popravljao skut ispred kuće , palio i skut se pod full gasom startao i uletio u kuću ( staraca nije bilo doma ) . sreća imam stolarsku radionu , morao sam popravljat ulazna vrata i ofarbat ( jednim udarcem dve muhe - ne vidi se pokrpano mjesto i ne smrdi benza od skutera dok se vrtio u hodniku )

--- Kraj citata ---

ahahhahahaha mogu zamislit rusvaj :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju