Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
duka:
--- Citat: Brnelic - 31 Svibanj, 2012, 23:25:57 ---dobar ti taj gps :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nije dobar, samo jako optimistican :toothy9:
ziloryder:
Hehe! Svaki uredan baotian ide 75km/h po satu, Ni moj nece dalje od toga ni nizbrdo ni po pravcu! Kad je tu gljiva, rolice i ostalo pomocu toga on brzo digne al nece ti to povise, kamoli 90 :nono:
Stavi nam sliku da ti ga vidimo kako izgleda nakon 30.000km :icon_thumright:
Brnelic:
--- Citat: ziloryder - 01 Lipanj, 2012, 00:27:29 ---Hehe! Svaki uredan baotian ide 75km/h po satu, Ni moj nece dalje od toga ni nizbrdo ni po pravcu! Kad je tu gljiva, rolice i ostalo pomocu toga on brzo digne al nece ti to povise, kamoli 90 :nono:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
duka:
--- Citat: ziloryder - 01 Lipanj, 2012, 00:27:29 ---Hehe! Svaki uredan baotian ide 75km/h po satu, Ni moj nece dalje od toga ni nizbrdo ni po pravcu! Kad je tu gljiva, rolice i ostalo pomocu toga on brzo digne al nece ti to povise, kamoli 90 :nono:
--- Kraj citata ---
kako onda meni kazeljka ode skroz dolje do lampica od zmigavaca? :O
Dino46:
--- Kraj citata ---
nisi dobro uskladil gramazu rolica sa svojom kilazom
--- Citat: duka - 01 Lipanj, 2012, 17:50:06 ---kako onda meni kazeljka ode skroz dolje do lampica od zmigavaca? :O
--- Kraj citata ---
tako i kod mene ode skroz do zmigavaca, jesi mjerio gps-om kolka ti je brzina kad dodje do zmigavaca? Kod je max bila zabiljezena 75km/h
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju