Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
wonderkid:
sad bolje izgleda zadnji kraj
ziloryder:
--- Citat: stunt_master - 22 Rujan, 2011, 10:06:04 ---Sad prijedi na prvi kraj i spustanje fara :laughing7:
--- Kraj citata ---
Mislis drag volan i svitla od aeroxa?? Pa sta ja znam neznam baratat plastikama...Radje bih negdje nasao kupit plastike od onog jing junga sa lecom na prednjoj masci i lipse plastike oko volana :headbang: nekako mi to veci stos :icon_thumright:
--- Citat: wonderkid - 22 Rujan, 2011, 10:13:52 ---sad bolje izgleda zadnji kraj
--- Kraj citata ---
Slazem se, dosta je bolji! :headbang: i zbog tablice me nece zezat
kkihalic:
hahahah da to je čak i više nego dobra ideja s tom lećom...al treba to kupiti cijelu plastiku il nešto...i onda gore drag volan nabaciš i stari moj bolje nemre izgledat da ga ubiješ...a ovo kaj si odozada napravio puno bolje izgleda samo s tim što si ga podigao , još si stavio undertail , i sad je to super....još po sredini undertaila naljepi 2 žute crte i izgledat će još bolje :D
Dino46:
:icon_thumright: :notworthy:
a gdje ti kurbla?
ziloryder:
--- Citat: kkihalic - 22 Rujan, 2011, 15:50:48 ---hahahah da to je čak i više nego dobra ideja s tom lećom...al treba to kupiti cijelu plastiku il nešto...i onda gore drag volan nabaciš i stari moj bolje nemre izgledat da ga ubiješ...a ovo kaj si odozada napravio puno bolje izgleda samo s tim što si ga podigao , još si stavio undertail , i sad je to super....još po sredini undertaila naljepi 2 žute crte i izgledat će još bolje :D
--- Kraj citata ---
Treba vidit negdje ima ovdje blizu mene baotian ovlasteni, pa vidit kod njih kolko to dode, sta kako jer ima u boji kojoj hoces, :icon_thumright: E to to! vidis nije losa ideja.. planirao sam nesto zalipit, mozda bude cak i to vidicemo nije tesko nadodat 2 crte a puno ce znacit :icon_thumright: ... ma super je i nema ko mi to nije rekao.... Ja bi volio i kad bi ti stogod zesce napravio sa svojim dobio bi samo takav skut to sta imas kit i svasta nesto, ja da mi je boja u banani opitura bi svog u tamnoplavu-crnu kombinaciju nema bolje, al posto nea ogrebotine steta kvarit boju
Dino nema kurble hahahahah kurbla nesto sere tj. moram je sam vracat neznam koji joj je k###c
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju