Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (96/142) > >>

Dino46:
najvjerojatnije ti je feder skocil s mjesta  :icon_thumright:

dusVu:
e odlican je  ;D samo da si izrezo u krug ovu rupu di ide amortizer ali nema veze..odlican je, i tablicu tako ostavi..ak ces nesto radit sto se tice izgleda, zute plastike i ove bocne crne (ispod zutih) u perla bijelu i neke detalje u crveno :D ovo ostalo sto je crno ostavi crno :D jednostavno a jako dobro, barem moje misljenje...al masina place za nekim kitom  :icon_biggrin:

W_no1:
na ovoj prvoj slici nemas ovaj crni filter... kako bi samo dobro izgledao da imas gljivu na skuteru, ne zbog nekih performansi nego stajling.  :icon_biggrin:

kkihalic:
da fkt , trebo bi si staviti gljivu i to sam zato što ljepše izgleda...a te crte ti nije problem naljepiti sam da probaš ono...ak je lijepo staviš ak ne makneš...a moj je na prodaju i kupujem si neki regani...bez brige bit će i kod mene nekih projekata još ;)

ziloryder:
Evo nisam vam se dugo javio!!

@DusVu Nisam to htjeo jer ono ako bi bilo slucajno potrebno nesto unutra radit da je lakse skinit, al da lipse izgleda to naravno  :icon_thumright: Vidicemo za boju jos se mislim

-DA u pravu ste ali prilaz mojoj kuci je malo makadama i prasine puno pada i tako to pa onda bi morao svako malo cistit karburator a to mi se ne svidja, ali prejebeno bi izgledao jos + sad kad je tu undertail

Evo jos pokoja slika, i ovaj detalj sa farom sta mislim da niste primjetili a vec je odavno tu!!!!!!!!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju