Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ziloryder:
--- Citat: stunt_master - 19 Kolovoz, 2011, 16:29:05 --- Slazem se boldanim ;D
--- Kraj citata ---
nije me briga al uletio si ko padobranac :ljetodobar:
stunt_master:
--- Citat: ziloryder - 20 Kolovoz, 2011, 01:16:51 ---nije me briga al uletio si ko padobranac :ljetodobar:
--- Kraj citata ---
hehe.. ma mislio sam tio comm baćku al nesto nije tilo poslat post pa i druge mi se nije dalo opet pisat :icon_biggrin:
Ugl imam batinu,znam o cemu se radi, imas predobar zadnji kraj (mada mi nije jasno kako si skinuo taj nosac tablice ?) , samo naprijed...
Motor je OK za svoje pare, ne trosi puno,uz malo sarafljenja ide dobro i moze posluzit ...
Nisam sve komplet citao al ako ne mislis nista novije bolje kupovat i nemas kit nabaci ga i miran si :icon_thumright:
I da,daj prebojaj tu predju masku,ta zuta ko banana zgleda sve skupa :icon_biggrin:
kkihalic:
http://www.ebay.co.uk/itm/270740024637 , eto taj ja naručio...stigao bez beda , bez carine , frajer je dobar šta god sam pitao kulturno odgovorio naslikao dok je slao i sve...brzo i dođe...što se tiče montiranja nije nikakav problem...skineš sve i vratiš natrag isto tak...staviš klip u gornju točku porikraš sa crtom na bloku mislim da se rikta na F kolko se sjećam nek me neko ispravi ak nije...i gore na bregastoj ćeš i sam vidjeti rupe ti se moraju poklapati...ugl. taj frajer od kojeg kupiš ti pošalje sa slikama upute i tak..al ak nikad to nisi radio nemoj , daj nekom ko zna...i drago mi je što si se odlučio na kit...bit ćeš mi zahvalan ;)
Jam:
Zadnji kraj odreži i stavi žmigavce od fiata sicequenta....
duka:
--- Citat: ziloryder - 19 Kolovoz, 2011, 14:39:31 ---PS: i kako je uopce stavljat kit za pocetnika?? jel tesko ubacit u fazu i te seme ??? nisam nikad prije rastavljao masinu ni nista sta se tice klipa i cilindra?? :help: Moze li se masina satrat nakon nekog vremena i koliko vise trosi i to?
--- Kraj citata ---
evo ti ovaj manual na koji sam naletio prije par mjeseci, samo mislim da ipak zanemaris onaj dio sa zazorima karika i svjecice jer stvarno nezz koja im je fora s tim. ostalo je objasnjeno sliku po sliku...
http://ebay.globaldc.com/scooterparts/borekits/100ccGY6/install/bbk.html
pa moze otic ako nemas dovoljno ulja i ako ga gazis prije neg si ga razradio, a sto se tice ostaloga ne. vozim vec preko 3000km s 82ccm kitom za koji sam cuo da "nije za svaki dan" i nisam imo vecih problema, pali vozi. a trosit nece vise ako ga vozis normalno, cak se i manje zato sto za istu brzinu ko prije moras dat manje gasa.
nemoj samo zaboravit stavit diznu 88 ako vec nisi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju