Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ziloryder:
Sta bi jos mogao zanimljivoga napravit ovako da dobro izgleda,, sve se mislim u vezi kita stavit ili nestavit neznam stvarno.... Kolko kostaju malossi ili RMS opruge kvacila?? To cu uzet sutra prekosutra i nadam se da ce se dobro ponasat
kkihalic:
evo ovak ja ću ti reć...kakvi federi kakvi bakrači čovječe...250 kn košta kit...ti si već kupio rolice , ovo ono i ta sranja...kupi si kit...ja sam se preporodio...ko da imaš novi motor...tamo di si inače trebao dati pun gas da se pokrene , sad daš 1/4 gasa...ja se vozim s pol gasa na 50 i uživaš...stvarno 250 kn nije puno za kit , dođe ti za 15-tak dana...i ja sam sav sretan što sam to uzeo...na serijskim rolicama se vozim , serijskim federima i tim sranjima i super je ^^ , a radi izgleda ja sam stavio undertail i izgleda 3x ljepše a i ofarbao sam oprugu od amortizera u bijelo i mogu ti reći da izgleda sad super :D , barem meni jer sam ja u crno / bijeloj kombi :D
duka:
uzmi kit i zaboravi na probleme :icon_thumright:
ziloryder:
Nemam ja problema sta se tice masine,... nego ajd poslusat cu vas jer sam danas sa sefom s prakse pricao narucit ce mi on sa ebay-a ima neki od 20$ sta ja znam ako ima neko link toga sta si ti kkihalicu kupio pa da mu mogu rec.. pozdrav :hello:
PS: i kako je uopce stavljat kit za pocetnika?? jel tesko ubacit u fazu i te seme ??? nisam nikad prije rastavljao masinu ni nista sta se tice klipa i cilindra?? :help: Moze li se masina satrat nakon nekog vremena i koliko vise trosi i to?
stunt_master:
--- Citat: Matej28 - 11 Siječanj, 2011, 11:03:26 ---ja imao silverstona i drago mi je sto sam ga prodao..:D
ja sam na njemu imao gljivu, 4,4 valjčiće, naraku remen, dizna 100...
isao je kao onaj dole sa snimke...al to nije normalno za vozit
na toj brzini se trese opasno..proizvodi neke zvukove vauuvauuvauuvauu...
za krivine uzas...imao sam michelin gume na njemu (nove) i uvijek je u krivinama plesao..i prednji i zadnji kraj..
nadalje, kocnice su uzas..prednja moze proc al zadnja katastrofa.
kad stisnes prednju uvijek ce ti prednji kotac proklizat..
ma motor je ono.. samo za po gradu..
nakon toga sam si kupio keewaya hurricana 2t (isto kinez) koji ima plastike strava, trosi malo vise od baotiana al i ide bolje....i kupio sam si apriliu sr tako da vise i nevozim kineza...:D
ako ga mislis vozit polako do grada i tako onda je dobar..a za sve iznad toga kupi skuter!
toliko od mene :toothy11:
--- Kraj citata ---
Slazem se boldanim ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju