Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (72/142) > >>

kkihalic:
ziloryder lijepe slike , pici mici bađo ;) , samo tako nastavi...ignoraj ove kaj seru...ljubomora radi svašta  :toothy9:

wonderkid:

--- Citat: ivan94 - 05 Srpanj, 2011, 21:13:10 ---meni je dao bratic speedy-ja da ga malo razdelam, ali on je poskidal blokade i valjda su na servisu postelali fergazer  i ide mali ko sasav ... 90km/h na laganoj nizbrdici... nemos vjerovat... sam molim boga da nesletim sa takvim malim kotacima, inace pocele su plastike pucat jos se nekak drzi a masina je ok... samo mu treba pun k da se zalaufa... i kad pocne ono zavijane vaauvauuvauu vau vavavuvau. sve je sje ..al ide :).. ali kad je brijeg 35-25-ili 15 km/h strasno...

--- Kraj citata ---
samo sanjaj,nemoze ni pod nizbrdicu toliko serijski uhvatit

--- Citat: iabram - 05 Srpanj, 2011, 21:06:31 ---ja sad kad skupim pare kupujem Leo Vince 4T

bar me nece na tehnickom zezat, a i policija mi ne moze nista jer je legalan i ima papire  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ima guba zvuk ovaj spuh samo malo previse dode,oko 140e

ivan94:
snimit cu ti vido pa vidi , i mjeril sam sa autom i ide tocno

wonderkid:

--- Citat: ivan94 - 06 Srpanj, 2011, 18:42:39 ---snimit cu ti vido pa vidi , i mjeril sam sa autom i ide tocno

--- Kraj citata ---
moze,pa poslije okini snimak i s gpsom

dusVu:
e mogu ti rec da mi se svida  ;D izgled bas po mom ukusu sam da je ona kombinacija crveno crna il skroz crna (original njihova) ..sto se tice ovog spuha mozes za te novce kupit kit, preradit svoj spuh i jos neke sitnice i vozit se ko covjek

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju