Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ivan94:
imas se cime hvalit lol ...samo cekaj kad ti pocne plastika pucat , motori su im inace ok al ak ides prckat lako se sje, fala bogu pa sam se rijesil kineza i liku prodal macka u vreci i vise nikad ga necu kupit!!!
a da ga ides nabrijavat ne isplati se... bolje ti je kupit nes bolje
MIKSETA:
--- Citat: ivan94 - 05 Srpanj, 2011, 20:20:23 ---imas se cime hvalit lol ...samo cekaj kad ti pocne plastika pucat , motori su im inace ok al ak ides prckat lako se sje, fala bogu pa sam se rijesil kineza i liku prodal macka u vreci i vise nikad ga necu kupit!!!
a da ga ides nabrijavat ne isplati se... bolje ti je kupit nes bolje
--- Kraj citata ---
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Zylo samo naprijed ignoriraj ovo.....
ziloryder:
Nefalin se ja uopce...a za plastiku znam vec mi je pukla :( i za ostalo sve znam al ovo mi je prvi motor kao sta sam vec rekao tu negdje..i za pocetak me dobro sluzi :icon_thumright: pa sta god ti rekao...
PS: mixeta fala na podrsci :toothy12:
iabram:
ja sad kad skupim pare kupujem Leo Vince 4T
bar me nece na tehnickom zezat, a i policija mi ne moze nista jer je legalan i ima papire :icon_thumright:
ivan94:
meni je dao bratic speedy-ja da ga malo razdelam, ali on je poskidal blokade i valjda su na servisu postelali fergazer i ide mali ko sasav ... 90km/h na laganoj nizbrdici... nemos vjerovat... sam molim boga da nesletim sa takvim malim kotacima, inace pocele su plastike pucat jos se nekak drzi a masina je ok... samo mu treba pun k da se zalaufa... i kad pocne ono zavijane vaauvauuvauu vau vavavuvau. sve je sje ..al ide :).. ali kad je brijeg 35-25-ili 15 km/h strasno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju