Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
kkihalic:
ma i sa 3 i sa 6 isto ide na krajnjoj...kakve blokade ?? xD kod mene toga nema hhh , ma ne garam ga ja još pun gas..rijetko kad dok se idem baš ganjat ..
ziloryder:
To tribas pitat nekog iskusnijeg,,,
Nego imam pitanje....kako da najbolje napravim protocni auspuh, imam rezervnu granu i onaj nastavak sjajni sta dode na auspuhu ...pa sad se mislim dali da lonac skratim za pola i stavim vunu unutra i imat ce siri ispuh i vecu protocnost..ja mislim da ce se lipo cut..ili da napravim onu suplju cjev kroz njega i okolo vuna...ili ima trece nesto...pa ako je neko od volje malo da kaze stogod :dontknow:
kkihalic:
uf nemoj nikako kratit...ja isto imao rezervni skratio ga i čuje se :toothy3: , izvadi sve van..vunu i neku cijev i to je to ;)
duka:
meni se potrosnja najvise smanjila kad sam stavio kit, jer prije kad bi ga htio drzat 50 moro sam drzat ajmo rec pola gasa, a sad moram cetvrtinu, a da idem 65-70 prije mi je to bio pun gas, a sad s pola gasa i na taj nacin spustas potrosnju, s isto gasa ides brze i to je to :)
sto se tice auspuha izvadis sve, napravis cjev, stavis nju i vunu, zatvoris i vozis, dost jednostavno samo trebas imat onaj sivi auspuh s aluminijem okolo, ne onaj crni sto mu cjevcica viri iza. moze se i s takvim al ima vise posla.
ziloryder:
Imam bas taj sivi aluminijski..znaci da tako napravim, ali neda mi se bušit onolko rupa haha...smislit cu nesto
A to je sigurno jer s kitom netrebas drzat full ili vise od pola stalno...ko sa 50ccm, ja sad sebi pod hitno stavljam kad dodem do para
Imam jos jedno pitanje treba mi slika negdje vidio sam da su olaksavali kuplung pa imam rezervni od druge masine pa sam mislia olaksat da vidim kako ce se ponasat ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju