Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (68/142) > >>

dusVu:
pa kolko ti sad trosi? kak nebi mogo potrosit, vozi sa 3 rolice, diznom 90 i gljivom i da vis kak ce trosit a nece s mjesta :D najisplativija investicija je kit, ide puno bolje a usudio bi se rec da potrosnja ostaje ista..mozda malo poraste ako stalno vozis pun gas, al onda nema potreba bas stalno vozit pod ful gasom

ziloryder:

--- Citat: dusVu - 29 Lipanj, 2011, 11:06:40 ---pa kolko ti sad trosi? kak nebi mogo potrosit, vozi sa 3 rolice, diznom 90 i gljivom i da vis kak ce trosit a nece s mjesta :D najisplativija investicija je kit, ide puno bolje a usudio bi se rec da potrosnja ostaje ista..mozda malo poraste ako stalno vozis pun gas, al onda nema potreba bas stalno vozit pod ful gasom

--- Kraj citata ---

a evo nisam uspia do kraja izmjerit jer mi je pukla sajla, ali potrosio sam u 110km mozda malo vise od po rezervara ili tocno pola, Vidicemo bas, sta cu za kit probio sam 3 rupe na airboxu i vuce puno bolje ali uzbrdo sa po ili ful gasom vuce isto tako da cu nabavit diznu 2-3 broja vecu..a gljivu necu stavljat jer ima previse prasine ovdje kod mene

duka:
ma samo airbox malo otvoris al ne previse da ne osiromasis smjesu i vozis se ko covjek :) ja gljive nemogu vise smislit, jer dok sam ju imo samo problemi i gluposti -.- malo malo cisti karb, pa se rastela brzo, a kad padne kisa nemogu nigdi ako nemam kalj na njoj.... s airboxom samo vozim, ocistim spuzvu svakih 500-1000km i meni super, nist mi ne smeta, ni blato ni pljusak  :headbang:
btw jucer sam izracuno 2.1l potrosnju :D

kkihalic:
pa kk vama tak malo troši ? :( , moj za 20 km potroši pol litre goriva -.-" , svih 6 serijski je gore, serijski filter bez rupa , smjesa super , pali iz prve i ide mizernih 50...jel imate kakvih savjeta da se to malo ubrza ??

ziloryder:

--- Citat: duka - 01 Srpanj, 2011, 00:17:59 ---ma samo airbox malo otvoris al ne previse da ne osiromasis smjesu i vozis se ko covjek :) ja gljive nemogu vise smislit, jer dok sam ju imo samo problemi i gluposti -.- malo malo cisti karb, pa se rastela brzo, a kad padne kisa nemogu nigdi ako nemam kalj na njoj.... s airboxom samo vozim, ocistim spuzvu svakih 500-1000km i meni super, nist mi ne smeta, ni blato ni pljusak  :headbang:
btw jucer sam izracuno 2.1l potrosnju :D

--- Kraj citata ---

Pa da onako kad gledas airbox dosta stiti i ako si za stalnu upotrebu gljiva stvara problem :icon_thumright: uu pa to je nevjerovatno 2.1l ja to postic sa svojim nemogu nikako :toothy9:

--- Citat: kkihalic - 03 Srpanj, 2011, 23:00:25 ---pa kk vama tak malo troši ? :( , moj za 20 km potroši pol litre goriva -.-" , svih 6 serijski je gore, serijski filter bez rupa , smjesa super , pali iz prve i ide mizernih 50...jel imate kakvih savjeta da se to malo ubrza ??

--- Kraj citata ---

Nekad ti zavisi i kakav si vozac, npr. kad ides krenit uzbrdo u zaprdiš mu pun gass, a ide isto kao i sa pola naravno da ce gutat, isto takodjer kad ga pumpas ono u voznji, pa prljav filter, i karb,.. sve to moze rezultirat vecom potrosnjom

A za ubrzat znas i sam kako..Kuglice, i sve blokade dole  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju