Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ziloryder:
Provjerili smo moze se polirat, kad nam se bude dalo ispolirat ce mo to, danas bilo detaljno ciscenje i rjesavanje nekih sitnica, zatezanje distancera, amortizera, itd,, uglavnom sitnice, puka mi nosac tablice pa san iskombinira nesto novo.,novi filter.. na airboxu probia 3 rupe, da ima vise zraka. razlika se osjeti na odazivu ali uz vecu uzbrdicu isto ide s pola ili cijelim gasom, al puni ko lud, I di ima narucit ili kupit vecu diznu, i kolko kosta,
ziloryder:
--- Citat: ziloryder - 25 Lipanj, 2011, 19:04:00 ---Provjerili smo moze se polirat, kad nam se bude dalo ispolirat ce mo to, danas bilo detaljno ciscenje i rjesavanje nekih sitnica, zatezanje distancera, amortizera, itd,, uglavnom sitnice, puka mi nosac tablice pa san iskombinira nesto novo.,novi filter.. na airboxu probia 3 rupe, da ima vise zraka. razlika se osjeti na odazivu ali uz vecu uzbrdicu isto ide s pola ili cijelim gasom, al puni ko lud, I di ima narucit ili kupit vecu diznu, i kolko kosta,
--- Kraj citata ---
road_runner:
mogu ti ja poslat diznu ak trebaš, samo ju moram nać :icon_thumright:
ziloryder:
--- Citat: road_runner - 25 Lipanj, 2011, 19:20:21 ---mogu ti ja poslat diznu ak trebaš, samo ju moram nać :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jeli veca od orginalne?
road_runner:
89
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju