Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (64/142) > >>

duka:

--- Citat: dusVu - 19 Lipanj, 2011, 23:56:02 ---duka junkie stari  ;D neces valjda sam?

--- Kraj citata ---

--- Citat: ziloryder - 19 Lipanj, 2011, 22:18:46 ---S botom?? a lud li si haha, mislis to sam? E kad dodes do splita morat ces navratit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a vidit cemo jos kako ce i sta ce bit, nije jos nista sigurno :/ sve mi ovisi kak budem stajo s $$

--- Citat: ziloryder - 20 Lipanj, 2011, 00:10:43 ---Steta nismo snimili od pocetka,jbg 60km/h drzi uz uzbrdicu, a vec tamo na pravcu je 75km/h ljuta ibertura, isto ide i s dvojicom i s jednim  :dontknow: nemoze vise da ga hebes, danas sam ostavio yamahu pw50 koju mi je prijatelj platia 10tkn,

--- Kraj citata ---
tak je i meni bilo prvi put kad sam uhvatio 80 na satu, al sam drugi put srecom imo pripremljen mob pa sam usliko 80, a snimio oko 75 :)

ziloryder:
Za dan 2 cu odnit u prijatelja deklo na poliranje, decko zna posa i gotovo...samo imam pitanje dal smijem polirat vilice?? Neznam od kojeg su materijala :help:

Go-Go RUNNER:
Smiješ polirat vilice

ziloryder:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 21 Lipanj, 2011, 11:38:59 ---Smiješ polirat vilice

--- Kraj citata ---

fala!!

Evo nekoliko radova...sta smo vxr-a ispolirali

duka:
za vilicu nisam siguran kako ces jer se na baotianu pojavi neka bakrena boja kad skines ovu koja ti je original na njoj tak da pazi. mozda je ispod nje nesto normalno, al kodmene toga nije bilo  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju