Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (62/142) > >>

animatrix:
nista, strpi se da se duka sleti za split za mjesec-dva sa batinom pa da ti napravi to  ;D

Infernus:
mislim da je remen tak brzo otiso jer variomat vise nije u ravnini s polutkama kad su tu u igri i podloske i skracivanje bolcne itd...
Trebalo bi izmjerit "debljinu" variomata s kalotom (mislim na to kolko mjesta zauzme na radilici - serijski vario  vs piaggio vario) i onda vidit kolku podlosku bi trebalo stavit otraga iza polutki da to opet bude u istoj liniji.
Ugl, nisam probao pa ne znam, al da imam tih problema tu bi poceo trazit rjesenje  :toothy11:

wonderkid:
http://www.motospirit.eu/e-trgovina/menjalnik/302-opis-artikla.html

animatrix:
sad cu se ja ubaciti, "sportski" variomati za gy6 su gotovo svi jednakog promjera kao i serijski variomat i jednostavno nema koristi kupovati ta tajvanska smeca, ALI ako uzmes vario sa starog piaggia kao sto je moj prijatelj duka rekao, vario je veci od serijskog i za razliku od serijskog cijelim promjerom podize remen tako da uz nesto duzi remen mozete ocekivati i vecu krajnju brzinu ili vecu prosjecnu brzinu sa istim okretajima kao do sada..

duka:
za te "tjuning" variomate nevidim bas neku veliku korist, bilo bi bolje nac neki tako vario s kojim mozes imat vise koristi, a platit ga manje i jos nekom napravit ajmo rec uslugu sto se rjesio neceg sto mu skuplja prasinu.
et uz ovaj vario sam stavio jos i 28mm morini polutke. sad sam trenutno u fazi nabave remena koji ce bit 690-700mm duzine za razliku od serijskog 669mm s kojim mi ostaje 1cm neiskoristenog variomata i remen 1cm u polutkama.

--- Citat: Infernus - 14 Lipanj, 2011, 14:22:42 ---mislim da je remen tak brzo otiso jer variomat vise nije u ravnini s polutkama kad su tu u igri i podloske i skracivanje bolcne itd...
Trebalo bi izmjerit "debljinu" variomata s kalotom (mislim na to kolko mjesta zauzme na radilici - serijski vario  vs piaggio vario) i onda vidit kolku podlosku bi trebalo stavit otraga iza polutki da to opet bude u istoj liniji.
Ugl, nisam probao pa ne znam, al da imam tih problema tu bi poceo trazit rjesenje  :toothy11:

--- Kraj citata ---
problem je to sto s tim variomatom vozim vec preko 2000km i nisam imo problema dok nisam stavio tu kracenu bolcnu...

--- Citat: animatrix - 14 Lipanj, 2011, 12:14:16 ---nista, strpi se da se duka sleti za split za mjesec-dva sa batinom pa da ti napravi to  ;D

--- Kraj citata ---
e da to stvarno bude put ko sto planiram nece bit sretnijeg od mene  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju