Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (61/142) > >>

duka:
moj je danas uhvatio 81 po satu, a nekidan 85 (po 2 put) i tu stane.... nema dosta goriva izgleda XD
kao sto ti je luna500 reko, drugi variomat i rjesio si probleme. meni se osjetila velika razlika kad sam stavio serijski sa piaggia :) sa typhona samo variomat uzmes i nista vise. stavis podlosku iza svega, skratis bolcnu za 1mm i moze palit na tipku :D samo malo gubis na startu zbog visljeg polozaja remena u startu, a ostalo je sve kak treba :P

ziloryder:
Nije bas zvjerka :icon_scratch: hehe

Ante iman 16 god prvi mi je motor pa mi za prvu ruku bilo dosta, a sam sam ga financira tako da san s parama bia isto kratak, i onako zadovoljan sam ide super, krajnja mi nije extra bitna, najbitniji mi je start, i snaga uzbrdo, al eto zasto ne i krajnja,, uzet cu onda od rodjaka malosijev neki sta je bia u piaggiu,
Pa cu vit kako ce se ponasat, kako mislite podlosku iza svega jel do semeringa tamo ???

A bolcna se isturpija jel tako?? I ocu li moc ostavit 5.1g il cu tribat 4.7,,,,a sta je s federicima  Malo pojasnite ako vam se da

PMP-Racing Team:

--- Citat: ziloryder - 13 Lipanj, 2011, 11:52:40 ---Nije bas zvjerka :icon_scratch: hehe

Ante iman 16 god prvi mi je motor pa mi za prvu ruku bilo dosta, a sam sam ga financira tako da san s parama bia isto kratak, i onako zadovoljan sam ide super, krajnja mi nije extra bitna, najbitniji mi je start, i snaga uzbrdo, al eto zasto ne i krajnja,, uzet cu onda od rodjaka malosijev neki sta je bia u piaggiu,
Pa cu vit kako ce se ponasat, kako mislite podlosku iza svega jel do semeringa tamo ???

A bolcna se isturpija jel tako?? I ocu li moc ostavit 5.1g il cu tribat 4.7,,,,a sta je s federicima  Malo pojasnite ako vam se da

--- Kraj citata ---
stavi 4.7 rolice,a federcice stavi tvrđe,dalje nznm ;D

duka:

--- Citat: ziloryder - 13 Lipanj, 2011, 11:52:40 ---Pa cu vit kako ce se ponasat, kako mislite podlosku iza svega jel do semeringa tamo ???

--- Kraj citata ---

ako uzmes vario sa typhona onda ide ovako, a za druge neznam: skines komplet variomat i nadjes podlosku od 2mm koju stavis na radilicu dokle ide, inace variomat struze po bloku. serijsku kalotu lagano isturpijas da klizaci stanu posto piaggio ima maalo sire klizace od baotiana (preporuka talijanski klizaci jer su nemjerljivo kvalitetniji od kineskih) i nemoras se zezat da prosiris kalotu od tog variomata zbog zubaca i razlicite debljine radilice. uzmes svoju bolcnu i skratis ju za 1mm, al pazi da ju posmirglas iznutra da ne zapne ko meni.
sto se tice rolica trebale bi ic nesto lakse jer je remen dosta vislje u startu.

e sad jedan problem, izgleda da je meni uspio pokidat remen u nekolko dana kad sam stavio tu kracu bolcnu.... tak da u ovo neznam kolko se sigurno upustat :S

ziloryder:
A sad kad si mi to reka pogotovo necu, ja sam baksuz sta se tice tih stvari, pa necu ni pocinjat, uglavnom vidicu,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju