Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
jole098:
Bolje da si sačuvao tih 200e + ovih 1000kn i moglo bi se več nešto nač a ovako češ samo ulagat i uvijek če ostat kinez baotian...jbg :dontknow:
luna500rr:
--- Citat: ziloryder - 10 Siječanj, 2011, 22:47:18 ---lako je tebi rec promjeni ovo promjeni ono,,,ma promjeni masinu cijelu (neš ti problema) :toothy10:
--- Kraj citata ---
Mjenjao sam svasta, pa i masinu hehe
Nemoze ici bolje od gilere nikako, gilera je talijan 2t koji vrti na 7-8t rpm a to je kinez 4t koji vrti na 3-4t rpm, 3:0 po tom pitanju za gileru, jedino ako ti je masina 125ccm na njemu...
Ako ti batina za 10s dodje do 50 budi sritan, obicno im treba oko 20s, ja sam na koleginom silverstonu koji je ista stvar kao i baotian bt qt-9 promjenio valjke, diznu, stavio gljivu, evo prvi video je prije drugi video je poslje tunninga pa vidi razliku u zvuku i preformansama...
Matej28:
ja imao silverstona i drago mi je sto sam ga prodao..:D
ja sam na njemu imao gljivu, 4,4 valjčiće, naraku remen, dizna 100...
isao je kao onaj dole sa snimke...al to nije normalno za vozit
na toj brzini se trese opasno..proizvodi neke zvukove vauuvauuvauuvauu...
za krivine uzas...imao sam michelin gume na njemu (nove) i uvijek je u krivinama plesao..i prednji i zadnji kraj..
nadalje, kocnice su uzas..prednja moze proc al zadnja katastrofa.
kad stisnes prednju uvijek ce ti prednji kotac proklizat..
ma motor je ono.. samo za po gradu..
nakon toga sam si kupio keewaya hurricana 2t (isto kinez) koji ima plastike strava, trosi malo vise od baotiana al i ide bolje....i kupio sam si apriliu sr tako da vise i nevozim kineza...:D
ako ga mislis vozit polako do grada i tako onda je dobar..a za sve iznad toga kupi skuter!
toliko od mene :toothy11:
BilyPiton:
silverstone je najgora izvedba baotiana od pevecovi injženjera :laughing7:
Matej28:
al ide bolje od baotiana..neznam zasto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju