Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
igor.sb:
sto se tice klapanja plocica, uzmi malo onaj bog sto ih drzi, sto izgleda kao slovo H, malo ga saviji po potrebi, namjesti, sve dok bude klapao, ne valja, moze i bolje
gumy:
koristio brzi gas sa 3-4 karburatora i nikad nikakvih problema, naštima se sve da radi ko sisa, dok sa serijskim o tom moš samo sanjat
danc00:
--- Citat: igor.sb - 12 Siječanj, 2012, 01:20:48 ---sto se tice klapanja plocica, uzmi malo onaj bog sto ih drzi, sto izgleda kao slovo H, malo ga saviji po potrebi, namjesti, sve dok bude klapao, ne valja, moze i bolje
--- Kraj citata ---
Eeee, to te pitam, budem probal, mislil sam nekaj s tim radit, to je valjda ko neki napinjač ili graničnik, velim koči odlično i ručica mi je tvrda jedino me to klapnanje živcira.
@gumy
pa radi ko sisa ;D
ja imam 19mm karb, i ima onaj dugi feder u klipiću, a ta sajla koja je došla sa brzim gasom ima kratku sajlu na dijelu koji ulazi u karb, pa me to zato jebalo, moral sam jednu kontra maticu skinut na fergazeru da se klipić spusti do kraja, i sad je ko sisa kak ti veliš, jedino kaj nemam više kaj napinjat, jer i mikrometar napnem ler gas mi se diže. Klipić ide do kraja 100% gore.
Daj mi reci za kaj služe ona 3 utora u ručki, to isto za napinjanje sajle?
gumy:
moraš moći srediti da ti radi bez problema na bilo kojem karbu.
imaš na ručici 3 mjesta za podešavanje napetosti, imaš na pola sajle onaj navoj di moš španati, i na samim vodilicama koji sjedaju na karb možeš to poštimati tako da stvarno nemaš potrebe za ikakvim fuš metodama maticama i slično.
danc00:
ne, nisi me razmel, nije meni problem napeti sajlu, meni je problem popustit je, zato sam skinul onu maticu na čepu karburatora, ubiti to je kontra matica da kad se napne da se ne odvrće sama od sebe,
NIJE SAD BITNO, ona cjevčica pod 90° stupnjeva, nju sam odrezal tamo di ulazi u karburator za 1cm, i sad sve sjeda čak još imam viška malo sajle pa ju mogu napeti, nema fuš metode, nisam ja dobro okrenul u startu tu cijevčicu pa sam zato imal probleme...sad je sve kak treba biti :icon_thumright: gas je odličan i radi odlično, odaziv je super i gas lijepo klizi, u bužir sam još natočil malo ulja i ručku podmazal sa ltijevom masti da ne žulja.
Daj mi samo reci, koje sad ručke idu gore, standardne od aroxa fi 24mm...
Koje bi mi ručke preporučili, budem sad naručil prek webšopa kad ide nabava, more i sa SC-a i SA-a, samo da su mekane i da nisu glatke ko ove serijske...i da imaju nekaj žutog na sebi. Koja je dobra firma za ručke :dontknow:
E da kaj sam još htel pitati, kad spajam onu bijelu i crvenu žicu(sa stage6 ručke) na đek od anlasera, jel ima veze kak ih spojim, pošto su u đeku obe iste, tj plavo-bijele.
P.S.
i jel ovo dobro spojeno, jel ima veze koja ide kam? Mislim da je dobro jer ova desna je oksidirala ko i desna na tanku pa sam po tome skužil koja je koja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju