Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (50/95) > >>

doritos:
Msm da bi dobro legao zadnji blatobran od area 51. Msm da ga imam.

pajo:
od aprilije relly je meni bio zgodan dosta dugačak:

danc00:
Morete videti video u mojem projektu,

ono kaj me zanima je na samom kraju videa, malo se ćuje kak nekaj klopoće!

To kaj klopoće je kad se kotać lagano vrti su nove zadnje disk pločice. Sve sam ozračil kak treba, dobil natrag tvrdu ručku i koči kak spada, ali me jebe to kaj su labave te disk pločice, kao da imaju lufta 0.5mm, tek tolko da morem prstom pomicat gore dolje po disku, pa mm, kaj nebi klipić trebal to stisnut do diska pa da lagano struže, da mi ne klopoće tak.

Jer kad se vozim lagano u leru onda ćujem kak radi cin-cin-cin, svaki put kad se diskpločica digne i padne dole i tak ukrug.

Da se ne pišete da sam krivo složil, sve je složženo kak treba, samo eto klipić ne stiska u opuštenom stanju diskpločicu na disk. Nego je labavo :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Nije drugo nek me živcira, moram to nekak eliminirat :icon_scratch:

radomir.g:
Lepo slozeno.. Volim taj pedantan rad  :icon_thumright:
Valja li cemu taj brzi gas?

danc00:
Dobar je brzi gas, ali ako zbilja nejdete na DRAG volan ili zbilja si ga ne zaželite ko ja onda ga nemojte kupovat(radi samog štelanja i zajebancije oko volana, barem je sjebano na aeroxu za druge ne znam :icon_thumright:).

Prvo sam se najebal s ručkom, tj još nije gotova, još se radi. Onda taj gas sad mora biti zakrenut zboog kantice sa uljem, jer smeta sajla, pa nemre biti onak ravno.

Treba, ga jedino podmazat dobro da još glatkije klizi.

Gas je zbilja kratak, sve je u zglobu, nemoraš sad ruku frkat ni niš, samo zglob i to je to. A doziranje je isto ko i na serijali, ak hoćeš malo gasa malo ga odvrneš i tak kak hoćeš, nije kak neki vele da ga nemreš dozirat.

Ali je full kratak...zbilja kratak i velim sve je u zglobu šake.

Nego me živcira glupa sajla, j****u stave 3 napinjača + kaj imaš 2 na karburatoru, znači imaš 5 NAPINJAČA a daju prekratku sajlu, tj sajla je duga sa bužirom, ali onaj dio koji ide u fergazer je skroz kratak, pa ga prvo na jedvite jade staviš u fergazer a onda skužim da mi je klipić dignut već na 1/3... i kaj sad, onda sam skinul jednu maticu sa napinjača fergazer onog vodića pod 90°...
    Velim, kaj nisu  onda mogli deti barem dužu sajlu kad ima tolko napinjača da se more napet, jer ja sad nemam kaj napinjat kad mi je sve napeto do kraja a svi napinjači odpušteni do kraja :BangHead: :BangHead:

Jebeno glupo. Ali dobro, gas je zakon, turiral sam ga samo 15 min iz gušta, e lovi gas ko nikad do sad...cima odma. Jedva čekam plastike...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju