Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
Rox-Rab:
mislim da te zice za ulje nemaju veze kako s spojene jer sam ih spajao 15x svakako i uvijek je radilo a nemoguce je da 15x zaredom pogodis kako idu...
B.E.R.O.:
--- Citat: Rox-Rab - 12 Siječanj, 2012, 17:49:05 ---mislim da te zice za ulje nemaju veze kako s spojene jer sam ih spajao 15x svakako i uvijek je radilo a nemoguce je da 15x zaredom pogodis kako idu...
--- Kraj citata ---
Nema veze kako spajas!!!
Ako ima onda sam ja svoje 100 puta dobro spojio!!!
:toothy10: :toothy10:
danc00:
Haha :icon_thumright:
a ove za anlaser :icon_scratch: :icon_scratch:
ivanm:
tko ti je farbal plastike onda?
danc00:
A niko s foruma, prijatel iz Konjščine :icon_thumright: Mislim on je baš lakirer po zanimanju, hehe kad je videl kakve sam mu dal plastike ove kaj sam ja prije farbal samo se je smijal :laughing7: jebiga ima istrenirano oko i vidi svaku pikicu, jebiga čovek ima alat i zananje .
Sad ak ga oderem negde ili mi se skuter prehiti ili nedaj Bog padne plakal se bum od jada, jer sad je ljepši nego kad sam ga nvog kupil majke mi, ljepša je kombinacija a i nema ni jedne naljepnice...kad sam kupoval boju ovaj u dučanu mi je preporučil malo grublje zrno aluminija radi boljeg efekta!
Kaj veliš, u vezi naljepnica...ja sam mislil samo nabacit gore YAMAHA i 46...i možda THE DOCTOR...neke druge zmajčeke i crte i slično kak je prije bilo ne mislim ljepit...e da i GO!!!!! mora ići gore :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju