Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
BojmeNS:
mnogo lepo stoji ovaj "rossi" fazon na aeroxu :headbang:
B.E.R.O.:
OK,nemoj vikati!!!
;D ;D
Vidjet cemo kako ce biti kad se oboja ova kombinacija mi je bila boli glava!!!
:notworthy: :icon_thumright:
Dox:
kaj se tice ove motode toplo hladno, trebal si prvo ubacit lagere u blok , zagrijat blok sa fenom, samo upadnu untra poslje zagrijati lager il neku sipku pa ju metnuti kroz njega da prenese toplinu i samo spustis radilicu unutra onda , ja kad i ne smrzavam lagere opet znaju bez problema upasti u blok :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: Dox - 21 Prosinac, 2011, 22:22:28 ---kaj se tice ove motode toplo hladno, trebal si prvo ubacit lagere u blok , zagrijat blok sa fenom, samo upadnu untra poslje zagrijati lager il neku sipku pa ju metnuti kroz njega da prenese toplinu i samo spustis radilicu unutra onda , ja kad i ne smrzavam lagere opet znaju bez problema upasti u blok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako se ne ugrađuju ležajevi sa poliamidnim kavezom,ovo je princip za ležajeve s čeličnim kavezom...
lezajevi s poliamidnim kavezom se ugraduju tako da se radilica stavi u zamrzivac,lezajevi u vrelo ulje i onda samo skliznu na radilicu...
Miki-speedy:
--- Citat: pralas - 21 Prosinac, 2011, 23:21:20 ---tako se ne ugrađuju ležajevi sa poliamidnim kavezom,ovo je princip za ležajeve s čeličnim kavezom...
lezajevi s poliamidnim kavezom se ugraduju tako da se radilica stavi u zamrzivac,lezajevi u vrelo ulje i onda samo skliznu na radilicu...
--- Kraj citata ---
Pralas procitaj opet post ;D
--- Citat: Dox - 21 Prosinac, 2011, 22:22:28 ---kaj se tice ove motode toplo hladno, trebal si prvo ubacit lagere u blok , zagrijat blok sa fenom, samo upadnu untra poslje zagrijati lager il neku sipku pa ju metnuti kroz njega da prenese toplinu i samo spustis radilicu unutra onda , ja kad i ne smrzavam lagere opet znaju bez problema upasti u blok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju