Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
Ridi77:
ovu savu imam ja odlicna jee :) al se dosta trosi..sad cu i ja kupit novu..
kurbla001:
također guma je odlična...imam je na sf-u već 2 sezone sad sljedi treća i ja sam zadovoljan......
B.E.R.O.:
Nemoj me zezati da si skinuo naljepnice??
:angry7: :angry7:
Pa motor je bio prelijep u toj kombinaciji boja!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
ivan_speedy:
Sviđa mi se to kaj si uredan,svaka čast i srteno sa daljnim radovima :headbang:
danc00:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Prosinac, 2011, 21:10:21 ---Nemoj me zezati da si skinuo naljepnice??
:angry7: :angry7:
Pa motor je bio prelijep u toj kombinaciji boja!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Skinul sam naljepnice iz tog razloga kaj nisu više "kao nekad" možda na slici izgleda bajno ali kad se dođe na par cm onda se vidi da su rubovi naljepnica podvrnuti, jednostavno prešel im je vijek trajanja. Pital sam bratića, on radi s tim naljepnicama (digitalni tisak) i rekel je da je to normalno, folija jednostavno od sunca i drugih uvjeta otvrdne i počnu se rubovi malo po malo frkat.
Ne brini, naljepnice idu dole, ali kombinacija "ROSSI REPLICA" ostaje :headbang:,
Sve naljepnice se skidaju, ove crne plastike i crne koje su sad žute se bruse i pripremaju za lakiranje, a ove koje su serijski plave i koje su serijski ofarbane se matiraju i također pripremaju za lakiranje. Kombinacija ostaje ista, samo ću izmjenit par boja na plastikama...imam puno ljepšu kombinaciju u glavi(da ne lažem, našel sam sliku na netu :laughing7: :laughing7: , al jbg) ŽUTO-PLAVO.
Ja pripremam a ovaj put ide LAKIRERU da odradi svoj dio posla, jer bu plava METALICK pa se neću ja seljo s tim zajebavat ;D. Niš nebum govoril kak bude dok nebude gotovo, onda bum stavil slike.
Od naljepnica natrag gore idu ova GO!!!!! , YAMAHA i 46 ...ostalo neću
@ivan _speedy
Hvala :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju