Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (37/95) > >>

pajo:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 20 Rujan, 2011, 22:18:41 ---Veci ugao trazi i meksu oprugu

--- Kraj citata ---
štelovanje prijenosa i karburatora če morat odradit nakon ugradnje ovih dijelova:icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: pajo - 20 Rujan, 2011, 22:24:23 ---štelovanje prijenosa i karburatora če morat odradit nakon ugradnje ovih dijelova:icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma samo kazem da zna :icon_thumright:

danc00:
Napravil sam oko 5° km I sad na kraju sam dal ful gas da vidim kak dise...

Vidi se da mu trebaju malo veci okretaji, na nizim nisam primjetil da slabije vuce od dreva ali kad na 9T poludi onda se primjeti, na 10T bum ga moral stelat jer je tu najjaci kolko sam osetil...

javil mi se problem sa BGM polutkom, kad pustim gas ili dodajem u voznji skuter nece vuci ko kad mu ga dam na startu, kao da ima zakasnjenje...rupu. Treba mu par sec da prihvati gas I pocne ubrzavat.
Al to je vjerojatno do kanala, ima ih 3 pa je vrlo vjerojatno da sam fulLal kanal.

doritos:
primjer na malossi polutci: imas jean kanal koji je kao za ubrzanje bolje i drugi kanal za krajnju...šatro...probal sam i nisam baš neke osjetne razlike osjetio ili mozda jesam al od tolkog stalnog stelanja ovog , onog, zgubis osjecaj.

pajo:
daj mu prvo lakše rolice pa onda vidi kako šta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju