Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (38/95) > >>

steeef:

--- Citat: pajo - 22 Rujan, 2011, 00:06:05 ---daj mu prvo lakše rolice pa onda vidi kako šta

--- Kraj citata ---

točno,to meni vuče na teške rolice..

ivanm:
maksimum tog spuha je na oko 10500 okr, pa gađaj te okretaje..

danc00:
Hmm na ovom su tri kanala  :toothy11: dok ih sve isprobam prešlo bude tjedan dana!

Da bi bile 3.7 preteške  :dontknow:, budem probal 3.4 gr nema problema  :icon_thumright: Jer sad s ovima mi ljepo ide na 10T ravno ! Aj javim...idem probat!

pralas:
da da to je klip sa jednom karikom a cilindar ima vislje tajminge,tako da su lakse role must have :icon_thumright:

danc00:
Ostavil sam rolice za kraj, htel sam samo videti razliku između ovih kuteva na BGM polutci sa istim rolicama da vidim kakva je razlika!

I sad sa 2. kutem je dosta bolje, čak su mi i okretaji veći sa istim rolicama... još mi je ostal jedan kut za isprobat pa ću onda rolice mijenjat ak nebum dobil ono kaj hoću!

Mogu reći da sam zasad jako zadovoljan sa polutkom, malo je većeg promjera od serijske a kakvu sam stabilnost u okretajima dobuil to je nekaj STRAŠNO, uopće nema više onog turiranja pa pada okretaja i slično, sad ide tak ljepo motor...

Preporučam ko ima minareli serijsku polutku da uz variomat nek uzmu i linearnu polutku bilo malossi bilo BGM samo da je linearna... variomat + linearna je "must have" na minarelliu! Jebiga nisam rekel niš kaj je već par ljudi nije reklo, nego samo potvrđujem da se vidi razlika na bolje!

Uopče ne znam kak bi taj kit vozil na serijskoj polutki...ne bi bilo ni za vozit!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju