Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
pajo:
ako neznaš za šta služi mast mario je sve obijasnio :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,15649.msg247559.html#msg247559
ta plastika se ne stavlja.kod polini je metalna a sad se niti ne siječam za šta služi?davno mi je slow govorio o tome...
danc00:
@ doritos - da, to je najrealnije objašnjenje, jer zbilja nemam kam s njom, nikam ne paše... :icon_thumright:
@ miki - nije semering, pa to je tvrda plastika...jednostavno se nema di uklopit!
@ B.E.G.A - jesam stavil sam, zake pitaš ;D? Još ga sutra malo zagrijem, pa napravim koji 20km na najnižim okretajima a da mi se kotač okreće i onda ću malo po malo gas!
@ pajo - ma znam za mast :icon_thumright: ma plastika ko plastika, nek stoji u kutiji ko joj jm...
Daj, a o ovim kutevima niš ne znate.. kaj se dešava ak je veći a kaj ak je manji sa polutokm, sad sam stavil na treći koji je kao srednji po veličini kuta!
pajo:
stvarno neznam za kuteve dosta ju veliki naspram polini-malossi??ja sam vozio na 38 polini
možda se i bolje pokažu veči kutevi??probaj sa 55 pa vozi par dana pa probaj ostala dva koji ti više odgovara.
Miki-speedy:
--- Citat: pajo - 20 Rujan, 2011, 22:14:18 ---stvarno neznam za kuteve dosta ju veliki naspram polini-malossi??ja sam vozi na 38 polini
možda se i bolje pokažu veči kutevi??probaj sa 55 pa vozi par dana pa probaj ostala dva koji ti više odgovara.
--- Kraj citata ---
Veci ugao trazi i meksu oprugu
B.E.G.A:
--- Citat: danc00 - 20 Rujan, 2011, 22:06:16 ---@ B.E.G.A - jesam stavil sam, zake pitaš ;D? Još ga sutra malo zagrijem, pa napravim koji 20km na najnižim okretajima a da mi se kotač okreće i onda ću malo po malo gas!
--- Kraj citata ---
Nisi ga trebao,ok,sad je malo zahladilo vani pa dobro dođe,nagodinu kad nabaviš C16 ga izvadi :icon_biggrin:
Samo ga dobro zagrij,po malo ubrzavaj sa ful gasom 10tak km i onda ga deri!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju