Osobno ne znam člana B.E.R.U ali bi ga volio upoznat čisto da mi ovo svoje razmišljanje prenese uživo jer ne vjerujem da netko može biti ovakog razmišljanja.
1. Vrijeđaš policiju da ne rade svoj posao da su ne znam sta ali kad ti netko ukrade motor prvi si u policijskoj postaji.
2. Da li bi ti ulozio par tisuća dolara za nesto sto znas da mozes koristit samo u ILEGALNE svrhe? (doista ocekujem odgovor na ovo)
3. Jesi ikad imao prometnu da je netko drugi bio kriv (pijan,crveno,tehnicki neispravan)??
Pitam te ovo jer kad netko dobije 5k kuna za crveno i 12 mjeseci bez vozacke( toliko je predviđena kazna po zpsc-u) mislis da ce proletit kroz crveno drugi put??
4. ODRASTI
Ja tebe nebi volio upoznati.Jer se nebi uopce slagali.
1.Vrijedam policiju jer su g#vn# a iz iskustva znam da nisu nikad nikome u zivotu nista korisno napravili.Kao sto sam vec naveo u jednoj od tema.S njima upoce nevolim dolaziti u kontakt a kamoli da idem u policisku postaju(od ukradenih skutera su mozda nasli 2% i to su bili oni sto su ih provozali pa ostavili uz cestu ili u kanalu,odi na temu pa pitaj koliko je policija pomogla nekome da nadje skuter i koliko ih je nadjeno?
).
2.Ja osobno bih kao sto je i vecina clanova ovoga foruma(ne dolara vec kuna).Cisto sumnjam da 10% ovih skutera moze proci na tehnickom pregledu da prije toga nesto ne sarafaju po njima.
3.Jesam,ja nisam bio kriv.Ali nema veze dobio sam kaznu od 1000 kn.Jer je krivac zbrisao pa su morali nesto napisati (to je ono ko kad zoves vodoinstalatera pa ti naplati izlazak na teren).
Onaj koji ima para proci ce 25 000 000 puta kroz crveno,i boli ga k**ra*.Primjer Kerum Kazna 2000 kn!A on pita policiju:Samo???I pljune im pare i nastavi dalje,i cisto sumnjam da ce mu neko oduzeti vozacku.Tako da zakoni ne vaze za sve isto!!!
4.Odrastao jesam i imam svoje misljenje i ne zanimaju me takvi komentari od osoba kao sto si ti(neprihvacaju tudje misljenje).
Kako izreka kaze : ZAKONI SU NAPRAVLJENI DA SE KRSE,jer da nije tako nebi ni postojali.Neki to mogu prihvatiti a neki se i dalje prave glupavi!!!