Općenito > Generalno o skuterima

Spičko sam se

<< < (5/8) > >>

Genesis051:
Znam da mora on platiti, ali posredno: svojom policom "trećih lica" (od "automobilske odgovornosti") to se obavezno uplaćuje pri produljenju prometne dozvole... to sam gore naveo, samo je pri sljedećoj uplati (kod sljedeće registracije) pun iznos cijene (ako je do tad i bilo nekog bonusa)...
e, sad...  pampers, ako ti je skut bio neregistriran (bez uplaćene police), onda bi te ja (po osobnom uvjerenju, kad bi vidio, da si ti dobro), još "ganjao" građanskom parnicom (jer, ako misliš, da ću na osobni račun popravit svoj auto, razbijen ne-mojom krivnjom... ne bi išlo  :nono:)

pampers:
Imao sam vrhunski pad, gdje sam mogao ostat mrtav na mjestu da nisam imao srece.
Natecena noga i nekoliko ogrebotina po rukama i nogama; jakna unistena; kaciga ogrebana.
Od mjesta nesrece do mjesta gdje sam zavrsio je cca 10 - 15 metara.
Stetu je platilo osiguranje.
Skuterove plastike ( s desne strane ) su potpuno unistene, i sumnjam u to da mi je vilica iskrivljena, no nisam imao vremena to u potpunosti provjeriti.
Steta na njegovom autu je minimalna, nekoliko ogrebotina na braniku (ostavio sam obris perla plave boje na njegovom braniku:)
Sreca je u tome da nismo zvali policiju, jer sam napravio nekoliko prekrsaja dok sam se zabijao u Clio.
Nesreca je u tome da sam osjetio covjeku zadah od alkohola sto je ujedno i vjerovatno razlog zasto nije htio zvat policiju.

Kao sto rekoh ranije - update slijedi (sa slikama)

Genesis051:
Ehh... što ti je osjećaj krivnje...
A znaš li ti, da mu ne bi NIŠTA platio, da si zvao policiju... u najgoroj opciji dijelite krivnju, a u boljoj je on SVE kriv... samo navedeš policiji da je zavozio unatrag, ili se bez razloga zaustavio, i tako nešto, i spomeneš: pogledajte ga, do ovdje smrdi na alkohol...
Imaš pravo zahtijevati alkotest za obojicu... a s "premalo krvi u alkoholu" je on SVE kriv !!!!!

Genesis051:
(naravno: u kombinaciji, kad ti nisi popio nikakav alkohol)...

filiplatinovicz:
nije to bas tako. pijandura nije automatski kriv za nesreću... krivac je kriv, a pijandura svakako odgovara kaj je pijan... a ako je kriv, to mu je otegotna okolnost!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju