Općenito > Generalno o skuterima

Spičko sam se

<< < (6/8) > >>

gaso999:
pijanac ako nije kriv samo ce ostati bez dozvole na par mjeseci+neka novcana kazna a troskove popravka ce snositi krivac za nezgodu.
ako si kriv on moze mirisati do amerike a ti placas stetu ali kako kazes da su samo ogrebotine onda ce to biti minimalno.
vise ce te izaci popravak skuta.

zgroki:
...nije mi baš jasno ovo za policu...ako je skuter osiguran i on nije ništa pio,trebala bi polica snosit troškove popravka mada je on kriv...ali barem jednom moraš past sa skutera ili da ti se ovak nekaj desi da ti dojde u glavu i tek onda naucis vozit i vladat sa motorom ;D brz oporavak pampersu :icon_thumright:

Genesis051:

--- Citat: zgroki - 29 Studeni, 2007, 20:11:55 ---...nije mi baš jasno ovo za policu...ako je skuter osiguran i on nije ništa pio,trebala bi polica snosit troškove popravka mada je on kriv...ali barem jednom moraš past sa skutera ili da ti se ovak nekaj desi da ti dojde u glavu i tek onda naucis vozit i vladat sa motorom ;D brz oporavak pampersu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Dobro, ovako:
Ako je šteta napravljena NENAMJERNO, zbog greške/nepažnje u vožnji (i kad nije pod utjecajem alkohola i/ili opijata/ljekova), taj dio polica pokriva...
Filiplatinovicz, imaš pravo... nije sve pijanac kriv... ne u ovakvoj situaciji, kad se on motorom nabio u njega iza... da je to "standardna" prometna, netko nekom u bok, na raskrižju, onda mislim da to može, kako sam ja naveo...

amater:
Sad cu vam ja malo objasnit. Imao sam nesrecu s curom u autu prije cca 1mj. Neki tip s 1,96 promila se pun gas zabio u bok auta dok smo se mi okretali s propisno upaljena 4 zmigavca. Mislili smo on je kriv, jos je i pijan, ALI , mi smo bili krivo parkirani tj. bili smo parkirani na glavnoj cesti uz lijevi rub.I ustvari to sto smo se mi okretali propisno po isprekidanoj liniji sa sva 4 je dobro ALI ipak smo mi vrsili radnju iz polozaja u kojem je auto NEPROPISNO PARKIRAN. Na kraju nam je policija (i osiguranje) objasnilo da je ˝pijanac˝ napuhao manje ili 0,5 mi bi bili u potpunosti krivi(a on bi samo platio novcanu kaznu i kazneni bod), a posto je imao vise od 0,5 svako namiruje svoju stetu i ˝pijanac˝ placa kaznu za promile, dobiva kaznene bodove,ostaje bez vozacke i ostaje bez posla(jer se pijan u vrijeme radnog vremena s autom koji cuva(radi u zastitarskoj firmi) zabio u nas.
P.S.Da napomenem,mi smo bili u novom crnom Peugeotu 207 (star cca 8 dana)

A sto se tice pampersa, on mi je dobar prijatelj al je kreten

Genesis051:

--- Citat: amater - 30 Studeni, 2007, 19:08:42 ---

A sto se tice pampersa, on mi je dobar prijatelj al je kreten

--- Kraj citata ---

:laughing7: Ublaži malo... steći će ljudi krivi dojam, zbog krivog (prejakog) izraza...  ::)
A svima se dogodi njesra (ako je o padu riječ)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju