Općenito > Generalno o skuterima

Spičko sam se

<< < (4/8) > >>

stark1:

--- Citat: Tommek - 27 Studeni, 2007, 14:43:03 ---u ša si udario,svaka cast :D:D:

--- Kraj citata ---
pise ti renault clio

Agil:
Naravoučenje: .....bolje se sudarit s klitorisom nego s kliom....

Doomsday:
Pampers, žao mi je, pamet u glavu za dalje, ne isplati se padat, bolje malo više pripazit, ali to ionako sad znaš... :zubo:

Popuni malo profil, da ljudi znaju malo više s kim pričaju, a možeš i copy-paste dio svog drugog posta u temu predstavljanje za nove članove... kad stigneš, naravno... :icon_thumright:

Genesis051:

--- Citat: pampers - 27 Studeni, 2007, 06:45:06 ---Je*iga kad sam oportunist, dolazim na ovaj forum samo kad me nesto zanima (u vezi skutera, jelte).
Nije mi bilo u planu nista pisat nego samo citat, a s druge strane mi nije bilo u planu ni pasti s skutera.
Naime, ja sam Luka (20) iz rijeke, posjedujem skuter oko 5 mjeseci.
Kupio sam ga iz ekonomicnih razloga, da ustedim na benzinu, ali mi se sad cini da necu puno ustedit, jer sam se zabio u Renault Clio 3 (crveni).
Prvo trebam platit stetu na njegovom autu, pa se tek onda mogu brinut o svom skuteru.
Sad trebam jos razmislit dal da ga (aeroxa) posaljem niz liticu ili da opet ulozim u njega i popravim ga.
Update na temu slijedi kasnije.

ONTOPIC : jel prodaje netko plastike za aeroxa? :)

--- Kraj citata ---

Za oportunizam ne brini... nego napišeš, kako si pao, i ako itko, ovdje, iz toga nešto nauči (i ublaži ili izbjegne svoj vlastiti pad), automatski si prestao biti oportunista !!!
NE vidim razlog ZAŠTO bi plaćao štetu na njegovom autu ??????????
Jedino u slučaju, da na autu    n i j e    v e l i k a     šteta, a to je lako odvagati... ako ti je plaćanje štete na autu jeftinije nego razlika između pune cijene i cijene sa dosada postignutim bonusom na tvojoj polici...

I, zašto bi odustao od motora ?  (podsjećaš me na jednu moju "podjelu" korisnika skutera/motora)

Ne smetni s uma jednu poznatu podjelu:
Dijelimo se (korisnici skutera/motora) na one, koji su pali, i na one koji će pasti !!!...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

MaLi_OdvALjivAc:
BRZ OPORAVAK PAMPERSU!! :hello:

a stetu verovatno mora da plati jer ke on kriv, koliko vidim on se zakucao u auto, a tu su male mogucnosti da ne budes kriv ako si se ti zabio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju