Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
dulic93:
Evo vam jedna kampanaj o kacigama, otvorio sam temu sto se tice toga, al nisam siguran dal je bila na dobrom mestu ,pa reko da zalepim video i ovde.Kampanju sam radio ja i drugarica za jedan predmet na faxu,inace fax se zove Saobracajni fakultet u Beogradu, smer- Bezbednost drumskog saobracaja ili ti.,Prometni fakultet, smer-Bezbednost prometa na cesti. Uglavnom ako mozete,pogledaj te pa probaj te izvuci neku pouku.Nije ness sto se tice video efekata ali shvatice te sustinu.Hvala :)
balki:
Kud god da se ide dalje od 200m kaciga je obuvena. Ne stavim ju npr sad po zimi kad izvučem skut iz garaže, zagrijem ga i prošećem 200m i nazad čisto da provrti ulje.
Znači kaciga uvijek kao i rukavice. Minimum opreme su duge hlače, majca i tenesice. Kratka majca i kratke hlače vrlo rjetko i tada max oprezna vožnja. Papuče nikada.
Kaciga naravno samo integralna- jer kad ju već nosim neka me i maximalno štiti
(odgrizo bi si yaya da slomim vilicu i zube u jetici u nekom glupom padu)
anton55:
kaciga glavu čuva
Sandman:
Mislim da nije nitko htio nositi kacigu sa 14g :D pa ni ja.
Sjećam se još dok je kazna bila 50kn. Pa sam uredno plaćao kazne :D
Sad ne želim do dućana bez kacige, baš bezveze :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: Sandman - 28 Siječanj, 2015, 12:29:33 ---Mislim da nije nitko htio nositi kacigu sa 14g :D pa ni ja.
Sjećam se još dok je kazna bila 50kn. Pa sam uredno plaćao kazne :D
Sad ne želim do dućana bez kacige, baš bezveze :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja sam 14 godina imao 1987. godine. Isto bez kacige. Al to su bila ipak neka druga vremena iako je pad sa 50 km/h bio isto bolan :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju