Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
Tomi_ZG:
--- Citat: balki - 28 Siječanj, 2015, 10:08:20 ---Kud god da se ide dalje od 200m kaciga je obuvena
--- Kraj citata ---
Ja sam prvi put roknuo doslovno 100m od doma,bez kacige,sj#bo lakat,ruku i koljeno,samo pukom srećom glavu nisam,neki su i ginuli u tih 100m
Sandman:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Siječanj, 2015, 13:19:09 ---
--- Citat: Sandman - 28 Siječanj, 2015, 12:29:33 ---Mislim da nije nitko htio nositi kacigu sa 14g :D pa ni ja.
Sjećam se još dok je kazna bila 50kn. Pa sam uredno plaćao kazne :D
Sad ne želim do dućana bez kacige, baš bezveze :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja sam 14 godina imao 1987. godine. Isto bez kacige. Al to su bila ipak neka druga vremena iako je pad sa 50 km/h bio isto bolan :toothy12:
--- Kraj citata ---
Čuj, nisam baš toliko star ali razumijem te ;)
ajlavsrku:
ja sam pao 60 metara od svoje kuce bia komad leda na cesti koji nisan vidia jer je auto bilo ispred mene a nisan vozija više od 30 na sat,i u okuci bia komad leda i samo me pomelo,motor kliznija i samo se izvrnija a ja udrija rebrima u rub kolnika i pa na kornizu i glavom u špic mramorni od ćoška od dvora od susida i ima sam kacigu a glava i je otpala od udarca,odletija sam koda sam letia 100 na sat,i uvik nosim kacigu jer kaciga je GLAVA!
3alfa3:
--- Citat: ajlavsrku - 28 Siječanj, 2015, 14:27:45 ---ja sam pao 60 metara od svoje kuce bia komad leda na cesti koji nisan vidia jer je auto bilo ispred mene a nisan vozija više od 30 na sat,i u okuci bia komad leda i samo me pomelo,motor kliznija i samo se izvrnija a ja udrija rebrima u rub kolnika i pa na kornizu i glavom u špic mramorni od ćoška od dvora od susida i ima sam kacigu a glava i je otpala od udarca,odletija sam koda sam letia 100 na sat,i uvik nosim kacigu jer kaciga je GLAVA!
--- Kraj citata ---
Ja u ovom tisuljecu nisam vozio metra bez kacige ;D :icon_thumright:
a imao sam i zesci sudar (slomljen lezo u bolnici prije 2 godine). Kaciga nije jako nastradala, ali i to malo sto je, bolje ona nego glava - glava ostala netaknuta, cak ni potres mozga
ajlavsrku:
Meni je se mantalo junacki glava mi je odzvonila :) bas je bia dobar udarac,na kacigi par frizeva a spasila me jer san tocno sredinom glave opalia u spic,airoh marka kacige placena 750 kn al vridi fala bogu svake lipe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju