Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
giannelli:
nosim kacigu svaki put kad sjednem na skuter/motor, jednom sam dobio kroser u glavu, zabio se u auto i pao na pod, a kros me poklopio guzicom, ljudi koji su vidili govore ''jesi dobro, znas kako te poklopio po glavi'' a ja na to, dobro sam imao sam kacigu :glasses9:
a i jednom sam imao prometnu i strugao kacigom po betonu. jednostavno nemam muda sjest na motor bez kacige. :toothy3:
Swimmer1:
Mozda ovo nije bas pravo mjesto za ovo pitanje, ali ne otvara mi se novi topic a nisam nasao neku drugu temu sa kacigama :binkybaby:
Interesuje me jeli PROBIKER PR2 HELM koja se moze kupiti u louis-u dovoljno dobra zastita za 50ccm posto je cijena jako povoljna, a odgovara mi i oblik, samo me brine sto nije bas neki brend poznat po kvaliteti?
Miki-speedy:
--- Citat: mark055 - 12 Lipanj, 2012, 20:17:18 ---u Bosni ni neznaju da postoje kacige
i to ne samo skuteraši.. nego i oni sa većim motorima :icon_biggrin:
non stop idem u Orašje a nisam nikad vidio da je netko imao kacigu na glavi :frajer:
murja zaustavlja al oni samo prođu pored njih i ništa :dontknow:
--- Kraj citata ---
Orasje je vise selo nego grad,provozaj se kroz neki grad pa ces vidjet :)
3alfa3:
--- Citat: Swimmer1 - 02 Srpanj, 2012, 11:14:04 ---Interesuje me jeli PROBIKER PR2 HELM koja se moze kupiti u louis-u dovoljno dobra zastita za 50ccm
--- Kraj citata ---
Kaciga se kupuje za glavu, a ne motor ;D
Swimmer1:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2012, 12:27:21 ---Kaciga se kupuje za glavu, a ne motor ;D
--- Kraj citata ---
Ok alfa, mislio sam da malo ustedim posto ne razvijam neku "opasnu" brzinu a i odgovarala mi je, onda cu razmisliti o shark s700 prime i nju sam probao nije losa na glavi :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju