Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (49/70) > >>

3alfa3:

--- Citat: Swimmer1 - 03 Srpanj, 2012, 16:23:17 ---Ok alfa, mislio sam da malo ustedim posto ne razvijam neku "opasnu" brzinu
--- Kraj citata ---

Kad roknes sa 200km/h na autoputu, udarac u pod je najcesce isto jak ko i sa 50 km/h, ali je struganje "nesto" dulje. Dakle, vecina kaciga koje imaju certifikat ce odradit posao udarca i struganja. RAzlika u cijeni je u upotrebljenim materijalima za kacige, opremi i kvaliteti izrade.

I dalje stojim kod izjave da bi rado imao Schuberthicu iako je po crash testu losija od Nolana

Doomsday:
Da alfa, ali ti sigurno voziš 50-tku do max 90-100 kmh nizbrdo, jelda...?

:zubo:

Doomsday:

--- Citat: Swimmer1 - 03 Srpanj, 2012, 16:23:17 ---Ok alfa, mislio sam da malo ustedim posto ne razvijam neku "opasnu" brzinu a i odgovarala mi je, onda cu razmisliti o shark s700 prime i nju sam probao nije losa na glavi :D

--- Kraj citata ---

Alfa povezuje buku i komfor pri vožnji sa svojim putnim brzinama, koje sa skuterima imaju jako malo veze, a i činjenica da pri takvim putnim brzinama vozi naked motor isto ne pomaže baš... :zubo:

Zato, ako ti je udobno sila na glavu, čvrsto drži na obrazima, ne stišće na čelu i tjemenu ima cca. prst prostora do brade, ima urednu homologaciju, sviđa ti se kako izgleda, uzimaj i ne misli dalje...

:icon_thumright:

X-Thug:
nikad na dva kola bez kacige, samo sam se jednom vozia bez kacige i bia san usran ka grlica, al vozia san bez kacige samo zato jer su mi je ukrali  :'( :'( radis misec dana i onda ti dode neki majmun i odnese kacigu

uvik kaciga na glavu bez obzira na brzinu i uvjete, i mislim da su kazne i za pojas i za kacigu pre male i da bi trebali bit 10 x vece + uzimanje dozvole (ako nema dozvolu onda prometalo) na tri miseca ili do neplacanja kazne (ukoliko se ne plati kazna godinu dana vozac dobrotvorni rad a vozilo na aukciju)

Smajke:
Evo moj odgovor koji se sastoji od 2 djela  :toothy9:

-Kad sam tek dobio motor, da iskreno kazem bilo me je strah, prvi skuter koji sam ozbiljnije i na dosta vecim brzinama vozio, nisam imao samopovjerenja tako da sam je nosi
-A sada je nosim vise zbog drugih ucesnika u saobracaju nego zbog sebe, jer svi znate kakvi su problemi mogu nastati ako vozac automobila ne pazi .... i u vecini gresaka koje vozac automobila napravi mi motoristi najvise popusimo... i zbog toga nosim, a sto se voznje tice sad je skroz druga prica :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju