Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (47/70) > >>

sski001:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Lipanj, 2012, 11:06:04 ---Ja mislim da nisu uveli ovako rigorozne kazne da se kaciga na glavi nebi nosila...
Cisti primjer su nasi susjedi Bosanci pa nismo mi daleko od njih i mi smo balkanci!!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: :toothy12: :toothy12:
Jel tako Anto??
 ;D

--- Kraj citata ---

kacigu sam nosil i prije tih kazni.
a to nema nikakve veze sa zemljopisim porjeklom, nego sa odgojem.

Lumpri:

--- Citat: sski001 - 07 Lipanj, 2012, 22:10:09 ---
kacigu sam nosil i prije tih kazni.
a to nema nikakve veze sa zemljopisim porjeklom, nego sa odgojem.

--- Kraj citata ---

i visinom kazne

Homer:

--- Citat: Reponja - 07 Lipanj, 2012, 11:15:25 ---Pitaj ekipu s ovih prostora koja je vozila 90-ih, kaciga nije bila često viđena..

--- Kraj citata ---

To je istina - kazna je bila cijelih 8 kn! Toliko je uvijek zveckalo ispod sica Tomosa Zvjeromatika.  :toothy9:
Onda je narasla na 50 kn, pa s vremenom i na današnji iznos (za koji se može već i kupiti solidna kaciga, a 90-ih nije ni bilo nekih ako se nije išlo u Trst recimo), no u mojem slučaju naraslo je i još nešto - svijest.  :glasses2:

mark055:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Lipanj, 2012, 11:06:04 ---Ja mislim da nisu uveli ovako rigorozne kazne da se kaciga na glavi nebi nosila...
Cisti primjer su nasi susjedi Bosanci pa nismo mi daleko od njih i mi smo balkanci!!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: :toothy12: :toothy12:
Jel tako Anto??
 ;D

--- Kraj citata ---
u Bosni ni neznaju da postoje kacige
i to ne samo skuteraši.. nego i oni sa većim motorima  :icon_biggrin:
non stop idem u Orašje a nisam nikad vidio da je netko imao kacigu na glavi  :frajer:
murja zaustavlja al oni samo prođu pored njih i ništa  :dontknow:

sski001:

--- Citat: Homer - 12 Lipanj, 2012, 08:40:15 ---To je istina - kazna je bila cijelih 8 kn! Toliko je uvijek zveckalo ispod sica Tomosa Zvjeromatika.  :toothy9:
Onda je narasla na 50 kn, pa s vremenom i na današnji iznos (za koji se može već i kupiti solidna kaciga, a 90-ih nije ni bilo nekih ako se nije išlo u Trst recimo), no u mojem slučaju naraslo je i još nešto - svijest.  :glasses2:

--- Kraj citata ---

slažem se, svijest je poanta cijele priče!
kacigu sam nosio i prije zbog sebe i svoje sigurnosti.

valjda smo mi hrvati takvi da nam samo represivne mjere mogu pomoći.
da kazne nisu tak visoke ne bi ni svijest došla, barem kod večine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju