Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (46/70) > >>

zoky585:
ne, ne mislim da ne mogu pasti.. htio sam samo reci da su mnogo vece sanse da me musica zdere u oko, sto moze naravno kasnije zavrsit i padom ili zabijanjem u nesto ili nekoga..
prije jos dok sam se vozo tomos automatikom, jedna me pogodila direkt posred oka.. i dosta te omete u tom trenutku, a nije nimalo ugodno.. isao max 40 km/h..

i da me se krivo ne shvati, ne mislim da je kaciga tu prvenstveno da nas stiti od musica  :toothy9:

Zum:
Svakako,ni na Wc bez nje.To bi trebalo biti normalno ćim dotakneš motor i imaš namjeru se voziti.Par puta sam pao i znam pri tim malim brzinama ( prva kiša ) što znaći kaciga.Ljudi obavezno kacigu na glavu  :notworthy: !!!!!
Što se tiće kazne definitivno je previsoka.Pozdrav svima.

Domba:
Kada smo kod toga ja sam da se kazna za kacigu / pojas u potpunosti ukine!
Ali da se ljecenje ozljeda koje su nastala zbog nenosenja kacige/pojasa ne podmiruju iz obaveznog ili dopunskog osiguranja, nego da onaj tko je riskirao mora sam platiti, i naravno da si drzava naplati 25% PDVa na to.

P.S. Ja od garaze do zgrade nosim kacigu.

B.E.R.O.:
Ja mislim da nisu uveli ovako rigorozne kazne da se kaciga na glavi nebi nosila...
Cisti primjer su nasi susjedi Bosanci pa nismo mi daleko od njih i mi smo balkanci!!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: :toothy12: :toothy12:
Jel tako Anto??
 ;D

Reponja:
Pitaj ekipu s ovih prostora koja je vozila 90-ih, kaciga nije bila često viđena..
Kazna nije previsoka, i da se taj zakon provodi u cijeloj RH kao u Rijeci, 99%
bi ih nosilo kacige i "na sranje". Čudno zvuči, ali ponosan sam na naše plavce
što su to toliko isforsirali da je pravo čudo vidjeti nekoga bez kacige...
Po tom pitanju nebi smjelo biti izbora baš zbog toga što se za liječenje tih
pametnjakovića plaća iz džepova svih nas! Nemora bit kriv, ali mora smanjiti
rizik trajne ozljede na minimum, to je odgovornost svih nas na 2 kotača.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju