Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
ivek_sr:
Ja sam prelijep da padnem pa da si izderem lice :laughing1: Uglavnom kaciga mi je došla skoro ko skut i kad dojde u pitanje sigurnost nemamo o ćem razgovarat... i svaki put kad mi klinci dojdu sa skutom makar 100 metara od doma do moje garaže poludim... najbolje opast nezgodno i poginut zabezveze... zbog čega? Zbog frizure?
Jump33r:
--- Citat: ivek_sr - 02 Ožujak, 2012, 15:18:03 ---Ja sam prelijep da padnem pa da si izderem lice :laughing1: Uglavnom kaciga mi je došla skoro ko skut i kad dojde u pitanje sigurnost nemamo o ćem razgovarat... i svaki put kad mi klinci dojdu sa skutom makar 100 metara od doma do moje garaže poludim... najbolje opast nezgodno i poginut zabezveze... zbog čega? Zbog frizure?
--- Kraj citata ---
::)
zbog vagine dragi !
div:
--- Citat: marinjo - 28 Veljača, 2012, 20:48:42 ---nosim je zbog svoje sigurnosti, a ne zbog zakona :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
div:
--- Citat: Ivan_drifter - 29 Veljača, 2012, 16:17:05 ---brijem da sam te vidio neki dan na tresnjavci tocnije na kraju vukovarske tamo kod iskona prije nove ceste!,
bio sam pored tebe na sfu! narandastom!,
uvjek kaciga na glavu! osim ako se nezelis ubit onda samo daj! to je moja teorija!
[/quote
Može biti Ivane Neš narandžasto pamtim možda je zo tvoja pila.
Ali kad zatopli ima me svukud :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
OUC AIR:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Veljača, 2012, 18:23:55 ---pa poli ga s benzinom i zapali da se ugrije :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hehehehe :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju