Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (42/70) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: div - 28 Veljača, 2012, 16:38:35 ---Još ne upalim motor a kaciga je na glavi .
Imam obitelj ženu i 2 klinca ,baš zbog njih nosim kacigu .
Ni metra bez nje.

--- Kraj citata ---
brijem da sam te vidio neki dan na tresnjavci tocnije na kraju vukovarske tamo kod iskona prije nove ceste!,

bio sam pored tebe na sfu! narandastom!,

uvjek kaciga na glavu! osim ako se nezelis ubit onda samo daj! to je moja teorija!

labatorac:
Ja osobno najmanje nosim kacigu zbog policije i kazne,a najviše zbog svoje sigurnosti...idem li do trgovine ili na dalji put kaciga obavezno,sto je najbolje meni to vec u navici automacki kaciga na bulju :) po meni kaciga uljepšava sveukupni izgled motora i samog vozača tako da bi trebali svi nositi kacige  :headbang:

dieseL:
1. Na kaj licim na motoru/skuteru bez kacige? - Na idiota.
2. Na kaj cu licit kad nakon pol sata voznje stanem? - Na propuhanog idiota.
3. Nemrem pratit promet kak spada ako nemam kacigu jer ne vidim od vjetra i suza!
4. Koja je fora u tome da se ne nosi kaciga?
5. Kacigu je uvijek na glavi barem u mojem slucaju.
6. Nosim ju iz razloga i sigurnosti, i kulture i da se ne debiliram po cesti.

- ajmo se u autima vozit otvorenom haubom masine onak -.-

milos55:
Naravno zbog sigurnosti i velike kazne koje su u potpunosti ispravne,ali i zbog sebe jer se mnogo bolje osecam sa kacigom :)

luka ns:

--- Citat: labatorac - 29 Veljača, 2012, 16:37:36 ---Ja osobno najmanje nosim kacigu zbog policije i kazne,a najviše zbog svoje sigurnosti...idem li do trgovine ili na dalji put kaciga obavezno,sto je najbolje meni to vec u navici automacki kaciga na bulju :) po meni kaciga uljepšava sveukupni izgled motora i samog vozača tako da bi trebali svi nositi kacige  :headbang:

--- Kraj citata ---

potpis  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju