Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
sski001:
nosim je zbog sebe i svoje sigurnosti.
a drugi razlog je primjer dvojici klinaca na ulazu u pubertet.
a to se ne odnosi samo na kacigu, nego i na bubrežnjak, rukavice, jaknu...
zemo323:
ja sam glasao da ne nosim nikada!
ne nosim je nikada zato sto je nemam, a idem na ultra kratke relacije.. po selu bude nekad policije ali svi me znaju pa i ne zaustavljaju xD
da imam kacigu nosio bi je cisto zbog svoje glave, uskoro planiram kupit sebi i bratu jer je on stalno samnom na motoru a nezz kako bi podnio da se njemu nesto dogodi zbog nekoliko stoja kuna i moje voznje ;D
strikoo:
Ne mogu sjest na skut bez kacige, jednostavno mi smeta vjetar, a sad zbog sigurnosti, prevelika mi je, da sam ju jednom imao, ne bi sada tu ništa pisao, ali svakako planiram uzeti dobru kacigu odgovarajuće veličine.
tomos-boy:
Ja nemam kacigu....al preferiram da ju nosim....ako idem nekud dalje obavezno je stavim,,,mislim posudim od nekog,,,,...nenosim je zbog kazne...već zbog sebe....već sam jednom imo udes predobro sam prošo zahvaljujući njoj
bungy1986:
uvjek nosim kacigu... samo ako slazema , pa samo da isproba onda ne nosim. makar ako si sa ženom na skuteru i ako ti žena nema kacigu budite sigurni da vi nečete dobit kaznu a ni ona. (iz osobnog iskustva) i onda se još iza njega se vozite (plavog gospona na motoru) do odredišta , i nema beda. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju