Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (26/70) > >>

wonderkid:
ja mislim da bilo koja kaciga za 50cc je dobra pa makar i ona za 100kn,samo da je udobna i da je ispravna

B.E.R.O.:

--- Citat: Doomsday - 27 Siječanj, 2011, 18:51:05 ---Ja san ti lipo reka da to jednostavno nije točno, a ti opet...  ::)

--- Kraj citata ---
A ti ocito nevidis dobro ja znam sta sam napisao:

Ja se drzim onoga pravila sto je kaciga skuplja to je zastita i sigurnost veca,NEMORA BITI ali u vecini slucajeva jeste.

Ja nisam rekao da neke jeftinije kacige nevaljaju.Ali znam od ljudi i iz vlastitog iskustva koje su razlike u kacigama razlicitih cijena i proizvodjaca.

Faba:

--- Citat: wonderkid - 27 Siječanj, 2011, 21:28:41 ---ja mislim da bilo koja kaciga za 50cc je dobra pa makar i ona za 100kn,samo da je udobna i da je ispravna

--- Kraj citata ---
potpis...

Doomsday:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Siječanj, 2011, 22:31:45 ---A ti ocito nevidis dobro ja znam sta sam napisao:

Ja se drzim onoga pravila sto je kaciga skuplja to je zastita i sigurnost veca,NEMORA BITI ali u vecini slucajeva jeste.

Ja nisam rekao da neke jeftinije kacige nevaljaju.Ali znam od ljudi i iz vlastitog iskustva koje su razlike u kacigama razlicitih cijena i proizvodjaca.

--- Kraj citata ---

Jesi pročita neovisni test na linku...? Jesi skonta da su u nekim segmentima jeftinije kacige bile bolje od višestruko skupljih...? Jel' ti uopće razumiš šta ja govorin cilo vrime, šta je zaštita, šta sigurnost, a šta udobnost, dihtanje, oprema, težina...? I da svaka kaciga koja udovoljava ECE certifikatima, STVARNO udovoljava, a garancija toga je da je proizvođač respektabilna firma, je i SIGURNA kaciga... Možda, u nekim segmentima, ako je polikarbonatne školjke, i SIGURNIJA od skupljih kevlar-carbon-fiberglass kompozita... Pogotovo na manjim brzinama i slabijim udarima...

Ali dobro, svak ima pravo na svoje viđenje... Pa makar i pogrešno... :zubo:

3alfa3:

--- Citat: wonderkid - 27 Siječanj, 2011, 21:28:41 ---ja mislim da bilo koja kaciga za 50cc je dobra pa makar i ona za 100kn,samo da je udobna i da je ispravna

--- Kraj citata ---

A koja je razlika kad padnes sa 50ccm ili sa 1000ccm pri brzini od 50 km/h?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju