I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pajdo Aduija uzmi nečeš pogriješiti,puti ove frikove što vamo govore,ja imam a4 1.9 tdi 77kw 99god,pajod ni kapi ulja ni vode nefali...I što je najbitnije nemoram ga nabrijavat poderem i ovako ove škode,suzukije,renaulta i to sve preko 2005,6god...Kažem ti audi je majka nečeš pogriješit..lp
molim vas ko Isuse,daaaaj,ako se ocete svadat,ups, ako hocete diskutirat,javite se u ovu temu!http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,44170.0.htmlzato sam i otvorio temu da pisemo iskustva iz prve ruke,da se sluzimo argumentima,j#bo rekla-kazala!
dobrom vozacu ne triba konjaza,u to san se puno puta uvjeriasta sad hard testovi imaju veze s ovim?ferrari ide ko raketa a ni ne odvrti 100tkm
pa uvijek se rasprava svede na isto,VW ili ostali
Baš se pitam zašto,možda zato što ljudi imaju iskustva...........Dobro je nama vamo rasrave više.ovo je audi tema i gotovo..
sorry jole,ti si do sad promijenio 2 auta,odvozio mozda 200 000 km,sigurno znas bolje od njemackih novinara
De faba dosadan si,za mene je švabo zakon ti hvali te svoje krame kolko hočeš.....
sigurno znas bolje od njemackih novinara
o novinarima nebi,po meni su svi ti auto novinari i auto emisije potkupljene...ne kazem sad to zato jer je vw pri dnu a alfa valjda pri vrhu,da je i obrnuto isto bi mislia...dosta mi je pogledat fifth gear,sigurno bi oni svi bili onako fino obuceni i dotjerani da ne dobijaju kuverte ispod stola
za fift gear ne znam,ali Top Gear je najgledanija (ili medu najgledanijima) emisija u Engleskoj...navodno se za upad u studio ceka duze nego kod oprah Nije to KN automagazin
ta honda je N/A no turbo!! kad audi napravi motor 2.0l da ide ovako bez turba ja cu bit predsjednik amerike.. honda power of dreams
Neka neka dečki,svi vi pričate japanac je auto a švabo se vozi...de ajde tišina,otovorite si temu pa napuhujte te japance...Švabo pravi da traje ne da potrošiš na popravke duple pare za japanca...
a krajnike spone mjenjal prije svakog tehničkog