Ostalo > Foto, video, music...
Audi a3 1.8 turbo
Lugburz:
ja u obitelji nemam nikog zaljepljenog za neku odredenu marku(osim mene ;D ),stari je od 1991 do 2001 vozio skodu favorit u kojoj sam ja naucia vozit,kad san polozia kupia san je nazad,nakon toga san vozia jos 2 favorita i sad feliciju,i tako mi je skoda prirasla srcu...vozia san ja dosta drugih auta al skoda mi je ostala u srcu vec oko 10 godina
wonderkid:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Siječanj, 2011, 22:01:57 ---ako je honda tako dobro zašto je od opela ukrala ime, nebi bilo accorda da nije bilo opela rekord :icon_biggrin:
šala mala, uglavnom šta sam htio reć, bitno je zauzet svoj stav a ne od staraca, u mojoj obitelji svi voze njemce i mislim to su oke auti i ne kvare se puno, pouzdani itd, al j#bo me pas ako neku hondu vti ne kupim, to sigurno nije najbolji auto na svijetu ali je moja želja, a sad imam isuzu motor u svom terencu i to ne puca od snage,ali ima traktorski moment, pouzdano je i jako kvalitetno a ne fakin VW napravi Amaroka i stavi nutra 2.0 tdi bi turbo koji troši više ulja nego nafte ::)
uglavnom, bit je da ni njemci nisu šta su nekad bili, o tom se radi, zato prestanite bit djeca gastarbajtera i brijat po golfu audiju i mercedesu nego probajte i druge aute i proširite svoje poglede
--- Kraj citata ---
geni su geni,u obitelji nije postojao drugi auto osim vw i to me valjda bubnulo u glavu,dosad smo 6 auta promjenili(golf 1,2,3,4,passat,polo),sestra je tu tradiciju prekinula i kupila fiat uno
Lugburz:
--- Citat: wonderkid - 06 Siječanj, 2011, 22:14:34 ---geni su geni,u obitelji nije postojao drugi auto osim vw i to me valjda bubnulo u glavu,dosad smo 6 auta promjenili(golf 1,2,3,4,passat,polo),sestra je tu tradiciju prekinula i kupila fiat uno
--- Kraj citata ---
zasluzila je jednu plesku :toothy12:
Faba:
kod nas se vida malo Hondi na cestama zbog cudne politike honda rutinga :sad3:
s Talijanima je jos gore,u AC-u se moras posvadat da kupis auto...zalosno
^^GlavonjA^^:
--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 19:05:37 ---S pasatom si nabio pola miliona u 5 god dok s hondom tih pola miliona ganjaš več 18god..Šta nisi onda srondu ganjao odpočetka,šta si bojao da če te ustaviti u putu..De dobro je nemoj više... :jerk:
--- Kraj citata ---
pa teorija inače glasi ....novije kvalitetnije....malo morgen....i da sam ga štedil....ne bi daleko dogural....jer je banana auto!!!!! 90 ks 19 tdi kakti....dok je klima delala....bogec je bil.... a kaj se guma tiće....bile su standard sa čeličanama....toliko o kvaliteti...i mjenjanju spona!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju