Ostalo > Foto, video, music...
Audi a3 1.8 turbo
ghostrider92:
hehehe...koja tema...doma imam oba ta auta audia a3 1.8T qouatro i tu hondu civic coupe...i oboje je nadrkavano...meni je ta honda zakon jer je ful na podu remus gore gljiva,fkt fino bruji...i jos unutra oni polu skoljka sicevi spustena,OZ gore i baja sam :icon_biggrin: ...a audia mi starci bas i nedaju jer ima 190KS tak da jbg,nemogu puno toga rec za njega osim da je udobniji puno jaci i ubojica na snjegu...hehe :icon_biggrin:
Lugburz:
--- Citat: BENNY - 06 Siječanj, 2011, 21:00:06 ---koji audi 1.8t ide ovako?? :laughing11:
--- Kraj citata ---
turbak
wonderkid:
aj ovak kad se spomene vw,stari i njegov frend s posla kupili 2 nova pola 1.9 tdi 100ks 2004g,stari napravio 130t km bez kvara znaci samo toci vozi,a njegovom frendu s posla je osla turbina na 6t km i na 17tkm je imao jos nekakav kvar a popravak je stajao 11t kn,ocito je bila neka tvornicka greska pa je auto bio prodan na 25t km i kupljena astra koja dan danas vozi,govorim za njegovog frenda,vw isto u zadnje vrijeme dosta grijesi ali svejedno meni su oni prirasli srcu iako znam da u danasnje vrijeme padaju pod konkurencijom,i sad doma imam golf 4 2001g sa 180tkm i osla elektronika na autu,znaci brisaci,podizaci stakla i tako to,ne govorim ja da vw je u totalnom racku ali vise nije to to sto je bilo prije,passat 1994g odvrtio 240tkm bez frke i bez ikakavih problema i to jos jednom dokazuje moju cinjenicu,i prvi auto koji cu si kupiti je vw i tako ce bit unatoc svim problemima koji se desavaju u vw
Luksy:
--- Citat: wonderkid - 06 Siječanj, 2011, 21:43:04 ---aj ovak kad se spomene vw,stari i njegov frend s posla kupili 2 nova pola 1.9 tdi 100ks 2004g,stari napravio 130t km bez kvara znaci samo toci vozi,a njegovom frendu s posla je osla turbina na 6t km i na 17tkm je imao jos nekakav kvar a popravak je stajao 11t kn,ocito je bila neka tvornicka greska pa je auto bio prodan na 25t km i kupljena astra koja dan danas vozi,govorim za njegovog frenda,vw isto u zadnje vrijeme dosta grijesi ali svejedno meni su oni prirasli srcu iako znam da u danasnje vrijeme padaju pod konkurencijom,i sad doma imam golf 4 2001g sa 180tkm i osla elektronika na autu,znaci brisaci,podizaci stakla i tako to,ne govorim ja da vw je u totalnom racku ali vise nije to to sto je bilo prije,passat 1994g odvrtio 240tkm bez frke i bez ikakavih problema i to jos jednom dokazuje moju cinjenicu,i prvi auto koji cu si kupiti je vw i tako ce bit unatoc svim problemima koji se desavaju u vw
--- Kraj citata ---
upravo to :icon_thumright:
trenutno se kod vw pojavljuju djecije bolesti jer sve one stare 1.9 tdi motore je pregazilo vrime tako da su kako kome poceli problemi sa ovim novijim godistima. ali sad su oni kako kazu sredili vise manje sve tvornicke kvarove. za mene postoje samo vw i audi jer nisu dobili toliku reputaciju bezveze i silna priznanja za motore godine,automobile godine i sl.
takoder jos priznajem i lude japance jer rade kvalitetne aute i svi vi koji ih blatite niste u pravu
ali opet kazem kad budem kupova auto to ce u prvom planu bit vw ili audi, ili u slucaju da uleti jeftino i neki japanac :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
ako je honda tako dobro zašto je od opela ukrala ime, nebi bilo accorda da nije bilo opela rekord :icon_biggrin:
šala mala, uglavnom šta sam htio reć, bitno je zauzet svoj stav a ne od staraca, u mojoj obitelji svi voze njemce i mislim to su oke auti i ne kvare se puno, pouzdani itd, al j#bo me pas ako neku hondu vti ne kupim, to sigurno nije najbolji auto na svijetu ali je moja želja, a sad imam isuzu motor u svom terencu i to ne puca od snage,ali ima traktorski moment, pouzdano je i jako kvalitetno a ne fakin VW napravi Amaroka i stavi nutra 2.0 tdi bi turbo koji troši više ulja nego nafte ::)
uglavnom, bit je da ni njemci nisu šta su nekad bili, o tom se radi, zato prestanite bit djeca gastarbajtera i brijat po golfu audiju i mercedesu nego probajte i druge aute i proširite svoje poglede
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju