Ostalo > Foto, video, music...

Audi a3 1.8 turbo

<< < (17/31) > >>

^^GlavonjA^^:

--- Citat: stefek - 06 Siječanj, 2011, 19:44:16 ---hahaha,jole sve zna a vozi na kurblo..

frendov stari uzel novi touareg,na 130 000 pukla glava motora..
tak da se poserem na te precjenjene švabe.
prije toga je imal phaetona,prešel isto nešt više od 100 hiljada pa mu rikne turbina...zamjene ju,vozi se iz servisa i do doma mu rikne i druga.
puno para,pa još više para za popravke

--- Kraj citata ---

potpisujem....na golfu 4 dok je tek izašel nakon 2t km roknul remen i sjebal sve na motoru....imam svjedoka...tj mehaničara koji samo i popravlja wv i znam o čemu je riječ i kaj pričam!!!!!

wonderkid:

--- Citat: Lugburz - 06 Siječanj, 2011, 22:19:36 ---zasluzila je jednu plesku :toothy12:

--- Kraj citata ---
neznam u kojem smislu bi to trebalo biti(pozitivnom,negativnom),po meni svaki covjek svoj prvi auto koji kupi treba biti skroman pa poslije onda nes boljeg

TomoRI:
za ovu hondu cupe cu samo reci  :o :o :drunken_smilie:

ghostrider92:

--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 20:11:11 ---Štefek rekao bi ti ja šta si ti al dosta mi je banova zbog takve dječurlije...Zato  u skokovima...ajde voz.... :hello:

--- Kraj citata ---
tu pricas o djecurliji a fore su ti na razini djeteta iz 2. osnovne,o rijecniku da nepricamo...

jole098:

--- Citat: ghostrider92 - 07 Siječanj, 2011, 00:02:09 ---tu pricas o djecurliji a fore su ti na razini djeteta iz 2. osnovne,o rijecniku da nepricamo...

--- Kraj citata ---
Eto javilo se dijete pa našlo spamat,nema pametnije posla....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju