dakle kao šta naslov kaže to je moj novi problem ali nije jedini akumulator radi mogu motor upalit na anlaser ali nema svitla znači duga kratka ni žmigavci ljevi ni desni a štop svitlo se naravno pali kad stisnem kočnicu provjerio sam jeli je do osigurača i on uredno radi u čemu je onda problem CDI nisam niti taka a reka sam da ču skidat blokadu sa CDI-a ali nisam ima vrimena....
e da još jedan problem kad ga upalim počne sam ubrzavat nevjerojatno jako....
to sve mi se desilo nakon jedne čudne okolnosti, naime idem ja do splita i isprid mene se trucka neki debil sa opelom i skreče bez žmigavca pa sam se skoro dva puta zabio u nega a neče da me pusti da ga preteknem vozio je između 30-40km/h i najzad kad sam ga uspio nekako preteč jer je skreta u dvorište neke kuće naravno opet bez žmigavca ja njemu trubnem i kažem mu ko ga učio vozit i nastavio vozit dale kad on krene zamnom i nabi mi se na rep nekih 20cm od mene (nisam lud stat još da me namlati) i ja se dam lagano u bjeg svako malo trubi nešto mi viće i ja osjetim odjednom motot počne gubit snagu al kako su brda puna malih sporednih uličica skrenem u jedno parkiralište tako da on više nije moga ič za menom ali odma nakon toga niti svitla niti žmigavaca e sad jesam li ja totalni pehist da mi je tako nešto uspilo riknit ili je on nešto daljinski napravio to sam bog zna -.-
čudna mistika.... amo ljudi pomažite može i ako ima neko iz splita voljan da mi to pogleda da sam nečeprkam i spizdim još više platim mu cugu i vege čevape (pošto sam vegič)