Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
a gle svi bi našu majenu sad...kae dečki polako ja sam prvi
daj ohladi1van kaj misliš da sam ti konkurencija,samo da mi je znati u čemu.
Citat: mrcina - 12 Rujan, 2006, 23:00:43daj ohladi1van kaj misliš da sam ti konkurencija,samo da mi je znati u čemu.a jebiga imaš veču trbuščinu...
Citat: 1VAN - 12 Rujan, 2006, 22:59:07a gle svi bi našu majenu sad...kae dečki polako ja sam prvi ....ko prvi....njegova djevojka.....
Citat: divljakusa - 12 Rujan, 2006, 23:02:45Citat: 1VAN - 12 Rujan, 2006, 22:59:07a gle svi bi našu majenu sad...kae dečki polako ja sam prvi ....ko prvi....njegova djevojka..... a haaaaaaaaaaaa..........................vidite da je moja sad...ja ču je paziti i maziti...al ne saddddd....sad idem pajkit...a do drugog online susreta srčeko budi mi dobra i pazi na sebe...pusekkk.....a vi drugovi isto samo po spamu i uživajte!
nemoj previše da se ne skuhaš od mjesečine,mora ostati i nešto čvrsto
Citat: mrcina - 12 Rujan, 2006, 23:12:00nemoj previše da se ne skuhaš od mjesečine,mora ostati i nešto čvrsto bwahahahaha....kod mene nekaj cvrsto....mislim da bi nekaj cvrsto trebal imat neko drugi........
Citat: divljakusa - 12 Rujan, 2006, 23:13:28Citat: mrcina - 12 Rujan, 2006, 23:12:00nemoj previše da se ne skuhaš od mjesečine,mora ostati i nešto čvrsto bwahahahaha....kod mene nekaj cvrsto....mislim da bi nekaj cvrsto trebal imat neko drugi........ sta je nekom pukla guma?
ima nešto bolje od gume a da nema rupicu i da je sigurno