Tehnički kutak > Styling skutera
moja muzika za motor...
BlackNaranča:
evo san maka svoje vieo fajlove sa interneta radi primitivnih kretena koji sam vrijedaju kao sto je duje...pa neka eto ne zelim se svadat sa ljudima kojima je IQ u minusu, jer su nedokazni...ko te j.e.b.e.!!!!!
duje87:
--- Citat: BlackNaranča - 30 Studeni, 2007, 12:40:20 ---evo san maka svoje vieo fajlove sa interneta radi primitivnih kretena koji sam vrijedaju kao sto je duje...pa neka eto ne zelim se svadat sa ljudima kojima je IQ u minusu, jer su nedokazni...ko te j.e.b.e.!!!!!
--- Kraj citata ---
fala in ;D
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Nikon - 30 Studeni, 2007, 10:36:16 ---moze svaki serijski skuter na zadnji samo triba znat..
P.S. odvaljivac... sta stunt ne muci masinu??? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
muci, naravno, ja sam samo rekao da ne unistava skuter nizasta, nego da lepo nauci pa onda..
@duje87- izvini ciko, ajde odjebi iz ovog topika, ako vec ne znas sta da napises.. bolje uputi neki kompliment
speed:
ide SF bez problema na zadnji,samo treba vjezbe
Nikon:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Studeni, 2007, 14:26:46 ---
--- Citat: Nikon - 30 Studeni, 2007, 10:36:16 ---moze svaki serijski skuter na zadnji samo triba znat..
P.S. odvaljivac... sta stunt ne muci masinu??? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
muci, naravno, ja sam samo rekao da ne unistava skuter nizasta, nego da lepo nauci pa onda..
@duje87- izvini ciko, ajde odjebi iz ovog topika, ako vec ne znas sta da napises.. bolje uputi neki kompliment
--- Kraj citata ---
damn ... stvarno se moze ucit od tebe :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju