Tehnički kutak > Styling skutera

moja muzika za motor...

<< < (17/22) > >>

BlackNaranča:
evo san maka svoje vieo fajlove sa interneta radi primitivnih kretena koji sam vrijedaju kao sto je duje...pa neka eto ne zelim se svadat sa ljudima kojima je IQ u minusu, jer su nedokazni...ko te j.e.b.e.!!!!!

duje87:

--- Citat: BlackNaranča - 30 Studeni, 2007, 12:40:20 ---evo san maka svoje vieo fajlove sa interneta radi primitivnih kretena koji sam vrijedaju kao sto je duje...pa neka eto ne zelim se svadat sa ljudima kojima je IQ u minusu, jer su nedokazni...ko te j.e.b.e.!!!!!

--- Kraj citata ---

fala in ;D

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Nikon - 30 Studeni, 2007, 10:36:16 ---moze svaki serijski skuter na zadnji samo triba znat..

P.S. odvaljivac... sta stunt ne muci masinu???  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

muci, naravno, ja sam samo rekao da ne unistava skuter nizasta, nego da lepo nauci pa onda..

@duje87- izvini ciko, ajde odjebi iz ovog topika, ako vec ne znas sta da napises.. bolje uputi neki kompliment

speed:
ide SF bez problema na zadnji,samo treba vjezbe

Nikon:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Studeni, 2007, 14:26:46 ---
--- Citat: Nikon - 30 Studeni, 2007, 10:36:16 ---moze svaki serijski skuter na zadnji samo triba znat..

P.S. odvaljivac... sta stunt ne muci masinu???  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

muci, naravno, ja sam samo rekao da ne unistava skuter nizasta, nego da lepo nauci pa onda..

@duje87- izvini ciko, ajde odjebi iz ovog topika, ako vec ne znas sta da napises.. bolje uputi neki kompliment

--- Kraj citata ---

damn ... stvarno se moze ucit od tebe  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju